Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Dit zijn de grappigste momenten van het afgelopen seizoen

  •  
01-06-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Keizer bij Pauw
Helaas zit het seizoen van Pauw er alweer bijna op. Maar niet getreurd: wij hebben de grappigste momenten op een rij gezet!  

1. Keizer vertelt over de bevalling van zijn vriendin in de auto

Wat ons betreft spant rapper Keizer de kroon. Hij vertelt bij Pauw over zijn vriendin die beviel in de auto. Het was een spetterende dag voor hem. “Pats! Het kwam op m’n gezicht, op het dashboard en het raam", aldus de rapper over de geboorte van zijn kind. 

2. De humor van onze koning

Keizer is het grappigst, maar onze koning kan er ook wat van. Dat wordt mooi duidelijk in het volgende fragment:

3. Fred Teeven op de foto met een kartonnen Dafne Schippers

Bij onze Koningsdaguitzending blijven de humor en zelfspot van oud-staatssecretaris Fred Teeven niet onopgemerkt. “Ik dacht een fotomomentje met Dafne zit er niet in, maar ik ga toch proberen heel dichtbij haar te komen.”
fred

4. Kees van Amstel imiteert Peter R. de Vries (terwijl hij ernaast zit)

Kees van Amstel heeft al behoorlijk wat sketches op zijn naam staan. Waarschijnlijk zat hij zelden zo dichtbij de persoon die hij imiteerde..

5. Pauw wordt op de hak genomen door Klikbeet

Ook onze eigen talkshowhost mag de dans niet ontspringen. Het satirisch sketchprogramma Klikbeet neemt hem op de hak:

6. Last but not least..

De volgende hilarische fragmenten mogen absoluut niet missen in deze compilatie. Martijn Koning analyseert een aantal Tel Sell klassiekers . Je weet wel: de vaak onbedoeld grappige infomercials.
Zoals bijvoorbeeld de commercial over de Uroclub. Een wel heel bijzonder draagbaar toilet voor golfers. 
En wat dacht je van de total sauna? Een super goede oplossing voor iedereen die graag wil genieten van een sauna die mobiel én betaalbaar is!
Om het af te leren nog eentje: met de  Better Marriage Blanket hoef je je nooit meer te ergeren aan een scheet van je partner.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.