Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

De 6 Tel Sell-klassiekers van Martijn Koning

De 6 Tel Sell-klassiekers van Martijn Koning

Thuiswinkelbedrijf Tel Sell is terug op televisie! Tel Sell verwierf in de jaren negentig grote bekendheid met haar kenmerkende en vaak onbedoeld grappige infomercials met overdreven Amerikaans accent. Cabaretier Martijn Koning heeft vroeger zelf meerdere producten in huis gehaald. Aan tafel bij Jeroen presenteert hij een aantal klassiekers van vroeger en vertelt over de cultstatus die teleshopping sinds de jaren '90 heeft verworven.

De biostabiel

Een ketting met magnetische krachten, waardoor al je kwaaltjes weggaan; wie wil dat nou niet? "Ik ben zo godsgelukkig met 'm, ik doe hem echt nooit meer af!"

 

De Uroclub

Soms moet je even naar de wc, maar op de golfbaan kan dat niet zo gemakkelijk. Maar daar is gelukkig een oplossing voor, genaamd de Uroclub. En hij is nog door een uroloog ontworpen ook!

 

Total Sauna

Zelfs tijdens het telefoneren kan je lekker bijkomen in je eigen thuissauna. En als mensen langs komen, sta je helemaal niet voor lul. Amázing!

 

Easy Feet

De Easy Feet heeft meer dan 1.000 borstelharen die uw voet zachtjes masseren en tegelijkertijd uw voeten van boven en onder schoonmaken! Want bukken is natuurlijk veel te veel moeite. Martijn Koning heeft hem zelf ook!Better Marriage Blanket

Je ligt lekker in bed met je geliefde, maar dan laat hij of zij ineens een wind en alle romantiek is als sneeuw voor de zon verdwenen. Gelukkig heeft Tel Sell daar ook een oplossing voor: de Better Marriage Blanket! In het leger gebruiken ze hem ook, tegen chemische aanvallen!

 

Tiddy Bear

De persoonlijke favoriet van Martijn Koning. We moeten allemaal een gordel dragen in de auto, maar dat ding zit niet altijd comfortabel. Sommige mensen kunnen nauwelijks ademen door hun autoriem, maar gelukkig is daar de Tiddy Bear!


Het hele fragment met Martijn Koning is hier terug te kijken!

Klik hier voor ons laatste nieuws!

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vanavond bij Pauw

Vanavond bij Pauw

Uitzending

Hans Klok, Sierd de Vos, Farid Azarkan, Stef Blok en Kysia Hekster...

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Sander Schimmelpenninck, Peter Kwint, Rami Ismail, Sven Edelenbosch, Gerard Kremer, Claudia Kremer, Gert-Jan Jimmink, Robbert van Heijningen, Piet Ploeg, David-...

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Uitzending

Jeroen Stekelenburg, Carina van Leeuwen, Roel Wolfert, Rozemarijn Cucovic-de Heer, Peter R. de Vries en Tineke de Nooij....

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Uitzending

Ton van der Ham, Ilse de Lange, Hans Timmermans, Liesbeth Hop, Boris van der Ham, Frits Huffnagel en Tom Budgen ...

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Uitzending

Job Knoester, Johnny de Mol, Adil Izemrane, Sjoukje Hooymaayer, Joshua Nolet en Maan...