Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

De opvallendste filmpjes van het afgelopen seizoen

De opvallendste filmpjes van het afgelopen seizoen

‘En dan nog wat opvallend beeld van vandaag.’ Zo introduceert Jeroen dagelijks de opvallendste, grappigste, pijnlijkste en mooiste video's van die dag. Elke uitzending schotelden we er een aantal voor. We selecteerden de beste filmpjes van de afgelopen maanden voor je. 


Achter de video


1. Worstelaar

Professioneel worstelen gaat altijd gepaard met spectaculair opkomsten van de vechters. Worstelaar Titus O’Neil maakte er echt een spec-takel van! 


2. Diploma-uitreiking

Bij een diplomaceremonie in Amerika wordt iedere afgestudeerde één-voor-één naar voren geroepen. De omroepster zat duidelijk ergens anders met haar gedachte..


3. De Graafschap 

De promotie van de Graafschap naar de Eredivisie was voor spelers en fans een groot feest. Bij de huldiging probeert de verslaggever verdediger Myenty Abena te interviewen, maar die heeft een iets te heftige week achter de rug.


4. Knapste docent 

AT5-presentator Earl is op zoek naar de leukste school van Amsterdam en daarbij horen vragen als: ‘welke school heeft de beste broodjes, de leukste lessen en de knapste docenten?’


5. Toerist in Londen 

Deze toerist was voor het eerst in Londen en wil een mooie video maken langs het water en dan krijgt de filmer ook nog een onverwacht cadeautje.


6. Feyenoord-vlag in Amsterdam 

Op een woontoren in aanbouw boven het Amstel Station prijkt een opmerkelijke vlag. De gemeente Amsterdam heeft de opdracht overduidelijk niet gegeven aan een Amsterdams bouwbedrijf… De bouwvakkers zijn overigens de volgende dag van het project gehaald.


7. Koninklijke badpakken
 

Rond het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle werd van alles bedacht om een graantje mee te pikken en deze producent van creatieve zwemkleding dacht een leuk idee te hebben, maar of het in de smaak viel bij het bruidspaar..


8. Hangmattenverbod  

In Amsterdam is het verboden om een hangmat op te hangen in een park. Je riskeert een boete van maar liefst 230 euro en er wordt ook nog eens streng gecontroleerd. Sommige hangmatgebruikers hebben daar een kleine oplossing voor.


9. Vogels voeren

Deze dame is vogels aan het voeren. In haar linkerhand heeft ze brood en in haar rechterhand haar mobiele telefoon.. Of was het andersom?


 

Dit zijn de grappigste fragmenten van het afgelopen seizoen

Klik hier voor de nieuwspagina

- Advertentie -

Recent in: MEDIA