Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Victor Mids en Oscar Verpoort over een nieuw seizoen Mindf*ck

  •  
06-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
110 keer bekeken
  •  
C82Eh_bXcAAvJbd
Afgelopen zaterdag begon het derde seizoen van Mindf*k. Met veel succes, want maar liefst 1.9 miljoen mensen keken naar het programma waar niets is wat het lijkt. Een jongensdroom komt uit, illusionist Victor Mids en regisseur/producer Oscar Verpoort zijn te gast.
Victor Mids en Oscar Verpoort zijn al van jongs af aan dikke vrienden en nu, als volwassen mannen, werken ze samen aan hetzelfde programma. In de show praten we met ze over hun voorbeelden, zoals David Copperfield, een held van Victor die in staat was om een hele trein te laten verdwijnen in het niets. Maar ook over de minder bekende straattovenaar David Blaine, die Oscar heel hoog heeft zitten. Hij was een van de eerste die op straat trucs ging doen en daarbij ook de reacties van zijn publiek in beeld bracht.
VictorMidsenOscar
cameracrew2
Cameracrew
Bierfest
Meer Pauw? Kijk dan ook hier.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.