Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Het Pauw Rotterdam Debat

  •  
07-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Rotterdam Debat Pauw
Pauw trapte groots de gemeenteraadsverkiezingen af in Rotterdam! Samen met relevante politici, bekende Rotterdammers en live-muziek van The KIK werd er een spraakmakende avond van gemaakt in de Maassilo. 
Bekende Rotterdammers
Volgens CNN is Rotterdam de 'coolste stad van Europa'. Bekende Rotterdammers Fidan Ekiz , Angela de Jong en Sander de Kramer vertellen hoe het is om in de Maasstad te wonen.
Xander en Maurice de Hond: rotterdam debat
Politiek verslaggever Xander van der Wulp verzorgt de politieke analyses en Maurice de Hond schuift aan met de laatste peiling.
De politici Rotterdam debat
Met relevante lokale politici in Rotterdam bespreken we drie verschillende thema's: veiligheid, wonen en integratie. Bij elk onderwerp schuiven nieuwe lijsttrekkers aan. Wij verwelkomen vanavond Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam), Barbara Kathmann (PvdA), Nourdin El Ouali (NIDA), Stephan van Baarle (Denk), Vincent Karremans (VVD) en Said Kasmi (D66).
huisband The kik
En The KIK is onze huisband!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.