Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Pauw & Jinek: De Verkiezingen - dag 6

Pauw & Jinek: De Verkiezingen - dag 6


 

Bernhard Jens, woordvoerder van de politie Utrecht en Rob van Bree, hoofd Operatiën Eenheid Midden-Nederland, zijn te gast bij Pauw & Jinek met het laatste nieuws over de aanslag in Utrecht. 


 

Daan Molenaar zat in de tram toen de verdachte het vuur opende. Hij had geluk, vertelde hij op NPO Radio 1. "Ik was net in het voorste gedeelte van de tram gestapt. Een geluk, begreep ik later." Hij is samen met verslaggever Yelle Tieleman te gast, die live verslag deed voor het AD Utrechts Nieuwsblad.


Na de schietpartij in Utrecht hebben veel politieke partijen hun campagne vandaag gestaakt. Met uitzondering van Forum voor Democratie. Hoe heeft politiek Den Haag vandaag gereageerd? En hoe nu verder met de verkiezingscampagne? Politiek commentatoren Joost Vullings (EenVandaag) en Frits Wester (RTL) zijn te gast.


De verdachte van de schietpartij in Utrecht is inmiddels opgepakt. Maar de grote vraag is: was het een terroristische aanslag? Bart Schuurman, universitair docent terrorismebestrijding, schuift aan.


 

Klik hier voor de nieuwspagina

- Advertentie -

Recent in: POLITIEK