Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Pauw & Jinek: De Verkiezingen - dag 6

  •  
18-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Amsterdam
Jens en Van Bree
Bernhard Jens, woordvoerder van de politie Utrecht en Rob van Bree, hoofd Operatiën Eenheid Midden-Nederland, zijn te gast bij Pauw & Jinek met het laatste nieuws over de aanslag in Utrecht. 
Molenaar en Thieleman
Daan Molenaar zat in de tram toen de verdachte het vuur opende. Hij had geluk, vertelde hij op NPO Radio 1. "Ik was net in het voorste gedeelte van de tram gestapt. Een geluk, begreep ik later." Hij is samen met verslaggever Yelle Tieleman te gast, die live verslag deed voor het AD Utrechts Nieuwsblad.
Vullings en Rademaker
Na de schietpartij in Utrecht hebben veel politieke partijen hun campagne vandaag gestaakt. Met uitzondering van Forum voor Democratie. Hoe heeft politiek Den Haag vandaag gereageerd? En hoe nu verder met de verkiezingscampagne? Politiek commentatoren Joost Vullings (EenVandaag) en Frits Wester (RTL) zijn te gast.
Bart Schuurman
De verdachte van de schietpartij in Utrecht is inmiddels opgepakt. Maar de grote vraag is: was het een terroristische aanslag? Bart Schuurman, universitair docent terrorismebestrijding, schuift aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.