Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
30-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
image001 (1)
Plasman
Beschuldigde reageert voor het eerst op de aantijgingen van Jelle Brandt Corstius, samen met zijn advocaat Peter Plasman .
Goedele liekens 30 oktober
Oktober is de Maand van de Geschiedenis, een maand vol lezingen en exposities. Bij Pauw schuift deze maand geregeld een gast aan om te praten over zijn of haar persoonlijke band met historische feiten en figuren. Vanavond met s eksuoloog Goedele Liekens  over 50 jaar seks op televisie.
Tom Kleijn 30 oktober
Paul Manafort, de oud-campagneleider van Donald Trump, is aangeklaagd voor onder meer samenzwering tegen de Verenigde Staten en het witwassen van 18 miljoen dollar. Amerikadeskundige  Tom Kleijn  praat ons vanavond bij over de recente ontwikkelingen in het Ruslandonderzoek.
Arjan Lock en Jorgen Raymann
Jörgen Raymann   presenteert de muzikale tv-special ‘In Holland staat een kerk’ vanwege 500 jaar protestantisme. Hij is vanavond te gast bij Pauw samen met EO-directeur Arjan Lock.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.