Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
24-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
maandag-25-september
Ybeltje Berckmoes
Ybeltje Berckmoes schreef een boek over haar tijd als VVD-Tweede Kamerlid. En dat leest als een afrekening.
template Verlinde
Zondag is de musical  Was getekend, Annie M.G. Schmidt  in premiere gegaan. In deze musical gaat Flip van Duijn, de zoon van Annie, op zoek naar antwoorden op vragen die hij zijn moeder tijdens haar leven niet kon of durfde te stellen. Albert Verlinde is de producent van de musical en hij komt vertellen waar zijn fascinatie voor Annie M.G. Schmidt vandaan komt.
De musical is gebaseerd op Anna, het leven van Annie M.G. Schmidt, de biografie van Annejet van der Zijl.De musical
Template Ploumen
Lilianne Ploumen (PvdA) stopt als Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Voor haar inzet op het gebied van vrouwen- en meisjesrechten wereldwijd ontvangt ze de Aletta Jacobsprijs 2018.
Template Annemiek van Vleuten
De derde dinsdag van september was dit jaar meer dan Prinsjesdag. Het was de dag dat Annemiek van Vleuten zichzelf tot koningin van de tijdrit kroonde, op het WK wielrennen in Noorwegen. De snelste wielrenster ter wereld schuift vanavond aan om te praten over haar ongelooflijke carrière. Over vallen (in Rio), opstaan en weer keihard doorgaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.