Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
22-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Unknown
koch template
Echt Herman Koch  heet de documentaire die Pieter Verhoeff maakte over schrijver, columnist en Jiskefet-lid  Herman Koch . Een documentaire, te zien op het Nederlands Film Festival en op 27 september ook op NPO 2, die antwoord probeert te geven op de vraag wanneer de schrijver Herman Koch samenvalt met de mens. Denkt Herman hetzelfde als zijn personages? Hoe gebruikt hij de louterende ervaringen uit zijn jeugd in zijn boeken? En waarom maakt hij graag maffe geluiden in het openbaar? Verhoeff en Koch schuiven aan.
Mulder & Grunberg
Youri Mulder  en Arnon Grunberg  delen een liefde voor Duitsland. Youri voor de Duitse mentaliteit op het voetbalveld en de legendarische coaches. Arnon vertelt waarom Angela Merkel een vrouw naar zijn hart is en brengt een ode aan de moeder van Europa.
Remy Bonjasky
Vorig jaar bekritiseerde  Remy Bonjasky  het etnisch profileren bij de Nationale Politie. In onze uitzending  haalde hij daarbij flink uit. Wijkagent Jeffrey Halsema uit Almere nodigde hem uit eens mee te lopen. Die uitdaging ging Bonjasky vorige week aan. Bij  Pauw  vertelt hij over zijn ervaring.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.