Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
03-09-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
maandag-september-5
remco breuker charles groenhuijsen noord korea
Dit weekend werd de wereld opnieuw opgeschrikt door een kernproef van het regime in Noord-Korea. Het zou mogelijk om een waterstofbom gaan, met een explosie die tien keer zo krachtig is als de vorige kernproef. Deze zomer maakte Noord-Korea bekend dat het langeafstandsraketten heeft waarop kernkoppen geplaatst kunnen worden. Maandag komt de VN-Veiligheidsraad bijeen om te vergaderen over vervolgstappen. Valt een mogelijk conflict met kernmacht Noord-Korea nog te voorkomen? Hoogleraar Koreastudies Remco Breuker  volgt Noord-Korea op de voet. Samen met Amerika-deskundige Charles Groenhuijsen schetst hij bij Pauw de laatste ontwikkelingen. 
Sophie Hilbrand
Sophie Hilbrand opent deze week de deuren van haar eigen hotel voor goede gesprekken over seks. In Hotel Sophie ontvangt de presentatrice de komende weken verschillende gasten die zichzelf volledig blootgeven. De intieme setting van een hotel helpt ze te ontsnappen aan de sleur, zich te ontspannen en zich uiteindelijk open te stellen. De komende weken komen uiteenlopende onderwerpen zoals internetporno, seksuele voorlichting en seks in langdurige relaties aan bod.
Sharon Gesthuizen 4 september 2017
Sharon Gesthuizen zat tien jaar in de Tweede Kamer voor de SP. Nu komt ze met een boek over die tijd. Over de dominantie van Jan Marijnissen, de mislukking van Agnes Kant en het falende campagneteam van Emile Roemer.
Saskia Belleman Koen Everink Pauw
Mark de J. zit al meer dan 17 maanden in voorlopige hechtenis voor de moord op Koen Everink . Maandag stond hij opnieuw voor de rechter. De advocaat van Mark de J. vroeg om aanvullend onderzoek naar aanleiding van een nieuw rapport van het forensisch instituut IFS, waarin werd geconcludeerd dat het 'zeer waarschijnlijk' is dat Koen Everink door meerdere daders werd vermoord, en niet alleen door Mark de J. Dat rapport wordt wel toegevoegd aan het strafdossier, zegt de rechtbank, maar was geen aanleiding voor aanvullend onderzoek. We praten erover met rechtbankverslaggeefster Saskia Belleman .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.