Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
22-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Uitzending template
paul de leeuw
Vanaf maandag 29 mei presenteert Paul de Leeuw  vier weken lang het nieuwe late-nightprogramma Lekker Laat !, iedere werkdag na de talkshows  Pauw en Jinek , live bij de VARA op NPO1. Het leukste zomerbaantje dat hem ooit is aangeboden, zo omschrijft De Leeuw zijn talkshow. Welke vraag kunnen we niet meer horen na de voorbije dag? En welke artiest komt er een slaapmutsje halen? De Leeuw licht bij Pauw  z’n plannen toe.
mike bodde sanne wallis de vries
De Amsterdam Arena is op 30 juni voor één keer het toneel voor een groots opgezette, maar intieme comedyshow.  Howard Komproe  organiseert het, en wist zijn collega’s  Sanne Wallis de VriesMike Boddé  en Eric van Sauers te enthousiasmeren om mee te doen. Howard, Sanne en Mike zijn te gast om te praten over de bijzondere show.
saskia belleman 22 mei 2017
Saskia Belleman  volgt de rechtszaak tegen de zwembadmedewerkers en leerkrachten van het verdronken Syrische meisje. Ze doet verslag bij Pauw .
xander en co aankondiging def
Informateur Edith Schippers heeft vandaag de formatie onderhandelingen hervat. We praten erover met  Sharon Gesthuizen , Xander van der Wulp en Tijs van den Brink .
Kijk hier de aflevering van maandag 22 mei terug.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.