Vanaf 30 september terug op NPO 1

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Vanaf maandag 29 mei presenteert Paul de Leeuw vier weken lang het nieuwe late-nightprogramma Lekker Laat!, iedere werkdag na de talkshows Pauw en Jinek, live bij de VARA op NPO1. Het leukste zomerbaantje dat hem ooit is aangeboden, zo omschrijft De Leeuw zijn talkshow. Welke vraag kunnen we niet meer horen na de voorbije dag? En welke artiest komt er een slaapmutsje halen? De Leeuw licht bij Pauw z’n plannen toe.

 

De Amsterdam Arena is op 30 juni voor één keer het toneel voor een groots opgezette, maar intieme comedyshow. Howard Komproe organiseert het, en wist zijn collega’s Sanne Wallis de VriesMike Boddé en Eric van Sauers te enthousiasmeren om mee te doen. Howard, Sanne en Mike zijn te gast om te praten over de bijzondere show.

 

Saskia Belleman volgt de rechtszaak tegen de zwembadmedewerkers en leerkrachten van het verdronken Syrische meisje. Ze doet verslag bij Pauw.

 

Informateur Edith Schippers heeft vandaag de formatie onderhandelingen hervat. We praten erover met Sharon Gesthuizen, Xander van der Wulp en Tijs van den Brink.

Kijk hier de aflevering van maandag 22 mei terug.

- Advertentie -

Recent in: MEDIA