Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Politiek pauw

Vanavond maakt Gijs Rademaker (opiniepeiler van EenVandaag) bekend welke vijf politici de kanshebbers zijn voor de titel ‘Politicus van het Jaar’. Samen met Gijs en het vlogtrio Xander van der Wulp (NOS), Vincent Rietbergen (Haagsch College) en Joost Vullings (EenVandaag) maakt PAUW de balans op van het afgelopen politieke jaar. Wat waren de hoogtepunten? En wie moet de titel krijgen? 


Jandino pauw

Na het succes van komedie Bon Bini Holland, die meer dan een half miljoen bezoekers trok, ging afgelopen zondag deel 2 in première. De typetjes uit Jandino Asporaat's Dino Show krijgen in Bon Bini Holland 2 nog meer speeltijd. Asporaat speelt in de film dan ook 6 hoofdrollen. Bij PAUW hij over de film.


Martijn Krabbe

Voor de wekelijkse tv-rubriek heef Martijn Krabbé, presentator van onder meer The Voice of Holland, zijn meest opmerkelijke fragmenten meegenomen. Van series tot afscheidsmomenten tot spelshows.


Kijk deze uitzending hier terug

Pauw bijwonen

EEN UITZENDING BIJWONEN? KLIK HIER VOOR TICKETS! 

Weten wat er backstage allemaal gebeurt? Volg ons op Instagram 

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op TwitterFacebook of abonneer je op de Nieuwsbot.

- Advertentie -

Recent in: MEDIA