Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
14-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
jeroen dinsdag
Politiek vincent, xander, gijs, joost
Vanavond maakt  Gijs Rademaker (opiniepeiler van EenVandaag) bekend welke vijf politici de kanshebbers zijn voor de titel ‘Politicus van het Jaar’. Samen met Gijs en het vlogtrio  Xander van der Wulp (NOS),  Vincent Rietbergen (Haagsch College) en  Joost Vullings (EenVandaag) maakt PAUW de balans op van het afgelopen politieke jaar. Wat waren de hoogtepunten? En wie moet de titel krijgen? 
Jandino
Na het succes van komedie Bon Bini Holland, die meer dan een half miljoen bezoekers trok, ging afgelopen zondag deel 2 in première. De typetjes uit  Jandino Asporaat 's  Dino Show  krijgen in  Bon Bini Holland 2  nog meer speeltijd. Asporaat speelt in de film dan ook 6 hoofdrollen. Bij PAUW hij over de film.
Martijn
Voor de wekelijkse tv-rubriek heef  Martijn Krabbé , presentator van onder meer The Voice of Holland, zijn meest opmerkelijke fragmenten meegenomen. Van series tot afscheidsmomenten tot spelshows.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram  
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.