Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Na ‘Welke Show’ is absurdist Ronald Snijders toe aan zijn volgende theaterprogramma, ‘Groot Succes 2’. Inderdaad, het vervolg op ‘Groot Succes 1’, al is die voorstelling nog niet gemaakt. Snijders begint vast met het vervolg, ‘dan hebben we dat maar gehad’. In de voorbereiding op ‘Groot Succes 2’ waarvan het theaterpubliek live getuige is, is een belangrijke rol weggelegd voor onder meer het NS-station Duivendrecht, een doedelzak, een ‘kurruk’ en Herman van Veen. Over het hoe, waarom en wanneer schuift Ronald aan.

‘Welke show’ wordt zondag aanstaande om 22.40 uur uitgezonden op NPO3. Bekijk hier de trailer:


De Stint had nooit de weg op gemogen. Dat zeggen de experts van het onafhankelijke TNO die diverse Stints hebben onderzocht naar aanleiding van het dramatische ongeluk in Oss. De elektronische bolderkar voldoet niet aan de veiligheidseisen. Minister van Infrastructuur Cora van Nieuwenhuizen reageert op het rapport en onderzoekt of de Stint nog perspectief heeft.


Het Groot Dictee der Nederlandse taal is terug! Taalliefhebbers kunnen zaterdag hun hart weer ophalen en meeschrijven als Philip Freriks het dictee als vanouds voorleest. Het Groot Dictee stopte vorig jaar plotseling waardoor de fans het programma op tv moesten missen. Aanstaande zaterdag krijgt het Groot Dictee een doorstart, maar dan op de radio in het programma de Taalstaat op NPO1. Taalkundige Wim Daniëls is de schrijver van het dictee en hij en Philip Freriks zijn te gast bij PAUW. 

De Taalstaat,  NPO Radio 1, zaterdag 15 december, 11.00 – 13:00 uur


Ellie Lust was misschien wel hét gezicht van de politie. Begin dit jaar werd ze voor het blok gezet: bij de politie blijven of de tv-wereld in. Het werd noodgedwongen het laatste. Ze kon niet meer blijven. 

Bij PAUW praten we met Ellie over het vertrek bij de politie en blikken we vooruit op haar televisiecarrière.


Kijk deze uitzending hier terug!

 

Pauw bijwonen

EEN UITZENDING BIJWONEN? KLIK HIER VOOR TICKETS! 

Weten wat er backstage allemaal gebeurt? Volg ons op Instagram 

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op TwitterFacebook of abonneer je op de Nieuwsbot.

- Advertentie -

Recent in: MEDIA