Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Kom alvast lekker in de kerststemming bij PAUW. Een aantal vaste gasten verzorgen een spetterend optreden en ze pakken flink uit! Ook vertellen ze hoe het kerstfeest vroeger bij hen thuis werd gevierd. Aan tafel: Gerard Joling, Shirma Rouse, Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi. Gaat dat zien!


Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de club niet weg te denken uit het Nederlands voetbal. Er komt nu zelfs een theaterstuk over de club uit de Achterhoek, vol anekdotes over onder andere twee legendarische oud-spelers: Guus Hiddink en Hans Kraay Jr. Samen met initiatiefnemer Sjoerd Weikamp en De Graafschap-supporters zijn zij vanavond te gast.


Advocaat van Jos B. Gerald Roethof en rechtbankverslaggever Saskia Belleman van de Telegraaf over de zaak-Nicky Verstappen.


Kijk deze uitzending hier terug!

Pauw bijwonen

EEN UITZENDING BIJWONEN? KLIK HIER VOOR TICKETS! 

Weten wat er backstage allemaal gebeurt? Volg ons op Instagram 

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op TwitterFacebook of abonneer je op de Nieuwsbot.

- Advertentie -

Recent in: MEDIA