Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
12-12-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
jeroen 1212
Kerst show 12 december
Kom alvast lekker in de kerststemming bij PAUW. Een aantal vaste gasten verzorgen een spetterend optreden en ze pakken flink uit! Ook vertellen ze hoe het kerstfeest vroeger bij hen thuis werd gevierd. Aan tafel:  Gerard Joling , Shirma Rouse , Henk van der Meijden en Wibi Soerjadi . Gaat dat zien!
De Graafschap met Hiddink en Kraay
Voetbalclub De Graafschap bestaat 65 jaar. Kampioen van de Eredivisie werden ze nooit en ook de beker vind je niet terug in hun prijzenkast. Maar toch is de club niet weg te denken uit het Nederlands voetbal. Er komt nu zelfs een theaterstuk over de club uit de Achterhoek, vol anekdotes over onder andere twee legendarische oud-spelers: Guus Hiddink en Hans Kraay Jr.  Samen met initiatiefnemer Sjoerd Weikamp en De Graafschap-supporters zijn zij vanavond te gast.
Gerald Roethof en Saskia Belleman
Advocaat van Jos B.  Gerald Roethof  en rechtbankverslaggever  Saskia Belleman  van de Telegraaf over de zaak-Nicky Verstappen.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram  
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.