Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
07-12-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Jeroen Pauw
Glennis Grace
Vandaag maakte  Glennis Grace bekend dat ze haar Whitney Houston tribute volgend jaar naar België brengt, ze zingt in oktober in de immense Lotto Arena. Reden genoeg om het afgelopen jaar door te nemen met de zangeres, over haar ervaringen van toen en haar plannen voor nu.
Lilian en Philip
Parijs maakt zich op voor een onrustig weekend met nieuwe ‘gele-hesjes-protesten’. Toeristische attracties als de Eiffeltoren en het Louvre blijven gesloten en er worden 89 duizend agenten ingezet. De Fransen zetten zich af tegen de elite, die volgens hen niet genoeg opkomt voor hun belangen. Ook in Nederland wordt de laatste maanden, op kleinere schaal, geprotesteerd. We bespreken de onvrede in beide landen met SP-fractievoorzitter  Lilian Marijnissen en voormalig Frankrijk-correspondent Philip Freriks . Daarnaast vertellen Kim Winkelaar en Miquel Engelen waarom zij morgen demonstreren.


Henny Huisman   heeft deze week voor de tv-rubriek van PAUW zijn meest opvallende fragmenten van de afgelopen week meegenomen. Van Tegenlicht tot verdrietige moeders, van wereldleiders tot reality-soaps.
Henny Huisman
Ralph Tuijn
Als het weer het toelaat stapt avonturier  Ralph Tuijn  volgende week in zijn roeiboot om in zijn eentje de Atlantische Oceaan over te steken. Hij heeft al onder meer de records van de snelste oversteek van de Atlantische Oceaan in vier- en vijfpersoonsboten op zijn naam staan, en hoopt daar nu het record van snelste solo-oversteek neer te zetten. Wat drijft hem om stormen, metershoge golven, haaien en containerschepen te trotseren, achttien uur per dag te gaan roeien en dat moederziel alleen op de oceaan? Hij vertelt erover bij PAUW.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.