Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Donderdag bij Pauw

  •  
06-12-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
20181206-pauw-actualiteit_5
Julio Poch en de Knoopsen
Vandaag is Julio Poch officieel zijn procedure tegen de Nederlandse Staat gestart. Zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops willen 7 belangrijke getuigen horen om te bewijzen dat Julio Poch nooit 8 jaar lang in een Argentijnse cel was beland als de Nederlandse staat zich niet actief met de zaak had bemoeid. Wie die getuigen zijn maken Julio Poch en zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger bij PAUW bekend.
Suse van Kleef
Groot-Brittannië-correspondent Suse van Kleef is te gast samen met vijf  Nederlandse Britten, voor- en tegenstanders van Brexit, die vertellen wat het  uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie  voor hen persoonlijk betekent.
template wouter de w
Vandaag werd de klimaatwet gepresenteerd en voerde de Kamer een monsterdebat.  Rutte, alle vicepremiers, minister van Financiën Wopke Hoekstra, minister Eric Wiebes van Klimaat, de vier fractievoorzitters van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie, de fractiespecialisten van de coalitiepartijen: allemaal schoven ze aan om te spreken over concrete klimaatmaatregelen die het kabinet moet nemen.  Politiek commentator  Wouter de Winther  van de Telegraaf vertelt wat er op het spel staat.
Bijwonen 2
Weten wat er backstage allemaal gebeurt?  Volg ons op Instagram
Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op  TwitterFacebook  of  abonneer je op de Nieuwsbot
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.