Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Vandaag is Julio Poch officieel zijn procedure tegen de Nederlandse Staat gestart. Zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops willen 7 belangrijke getuigen horen om te bewijzen dat Julio Poch nooit 8 jaar lang in een Argentijnse cel was beland als de Nederlandse staat zich niet actief met de zaak had bemoeid. Wie die getuigen zijn maken Julio Poch en zijn advocaten Geert-Jan Knoops en Carry Knoops-Hamburger bij PAUW bekend.


Groot-Brittannië-correspondent Suse van Kleef is te gast samen met vijf Nederlandse Britten, voor- en tegenstanders van Brexit, die vertellen wat het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie voor hen persoonlijk betekent.


 

Vandaag werd de klimaatwet gepresenteerd en voerde de Kamer een monsterdebat. Rutte, alle vicepremiers, minister van Financiën Wopke Hoekstra, minister Eric Wiebes van Klimaat, de vier fractievoorzitters van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie, de fractiespecialisten van de coalitiepartijen: allemaal schoven ze aan om te spreken over concrete klimaatmaatregelen die het kabinet moet nemen. Politiek commentator Wouter de Winther van de Telegraaf vertelt wat er op het spel staat.


Een uitzending van Pauw terugkijken? Klik hier!

Pauw bijwonen

Weten wat er backstage allemaal gebeurt? Volg ons op Instagram

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en de gasten die aanschuiven bij Jeroen? Volg ons op TwitterFacebook of abonneer je op de Nieuwsbot

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Uitzending

Klaas Dijkhoff, Guido Weijers, Jan Vlug, Jan Struijs, Anja van Holten, Suse van Kleef...

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Uitzending

Hella Hueck, Jesse Klaver, Henry van Loon, Jelle van Gorkom, Dominee Gremdaat...

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Philip Freriks, Lilian Marijnissen, Ralph Tuijn, Henny Huisman en Glennis Grace...

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Uitzending

Janny van der Heijden, André van Duin, Frans van Seumeren, Pieterbas Peters, Henk Nijboer, Eric Smit, Els Hauser, Ronald Samuels, Martine Nijkamp, Jan Haneman...