Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
19-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20181119-pauw-saskiabelleman_5
Maarten van Rossem
Maarten van Rossem  geeft tips voor geluk in zijn nieuwe boek ‘Wat is geluk?’ Bij PAUW geeft hij een voorproef.
Jan Hamming
De landelijke intocht van Sinterklaas afgelopen zaterdag in Zaanstad is rustig verlopen. In andere steden ging het er soms heftig aan toe. Burgemeester  Jan Hamming  van Zaanstad vertelt bij PAUW over zijn voorbereidingen.
Kees Youri Anouk
Waarom is Nederland-Duitsland (of andersom) altijd een bijzondere wedstrijd? Kees Jansma & Youri Mulder doen vanavond de analyse en blikken vooruit op het toernooi van de Nations League. En moet Nederland het WK voor vrouwen organiseren? Als het aan Anouk Hoogendijk ligt wel. Alle drie vanavond aan tafel bij PAUW.  
Saskia Belleman
Na ruim 26 jaar staat de familie van de toen 19-jarige Milica van Doorn oog in oog met de man die verdacht wordt van het verkrachten en doden van Milica. Vandaag begon de inhoudelijke behandeling.  Saskia Belleman , rechtbankverslaggever bij de Telegraaf, vertelt erover bij PAUW.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.