Pauw & Jinek van 11 t/m 19 maart op NPO1

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee. De commentator van Boxing Stars (RTL5) en zelfverklaarde ‘senior influencer op Instagram’ gaat zowel stevig uitdelen als groots aanprijzen.


 

Tijdens het EK in 2008 boekte Oranje de laatste overwinning op Frankrijk. Daarna ging het vijf keer mis. Vrijdag speelde het Nederlands elftal weer tegen de wereldkampioen van 1998 en 2018. Oranje won met 2-0. Kees Jansma en Youri Mulder zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen. 


 

Het was de week van Theresa May en haar Brexit-deal. In Londen liepen de emoties hoog op, in Brussel bleef de toon zakelijk. Suse van Kleef en Sander van Hoorn  zijn NOS-correspondenten in Londen en Brussel. Ze schuiven samen aan bij PAUW om te praten over de gevolgen van Theresa May haar Brexit-deal.


 

We staan aan de vooravond van het meest besproken feest van Nederland: de Sinterklaasintocht. Hoe grimmiger de discussie de afgelopen weken werd, hoe groter de behoefte van comedians Stefan Pop en Eva Crutzen van Klikbeet om er grappen over te maken. Zij presenteren vanaf morgenavond het ‘Sinterklaasjournaal voor volwassenen’. Zij schuiven aan bij PAUW om te vertellen over hun plannen.  


Kijk deze uitzending hier terug!

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Pauw & Jinek: De Verkiezingen - Den Haag

Pauw & Jinek: De Verkiezingen - Den Haag

Uitzending

Ankie Broekers-Knol, Annemarie Jorritsma, Mei Li Vos, Paul Rosemöller, Ron Fresen, Hugo de Jonge, Martijn Koning, Selçuk Öztürk, Tunahan Kuzu en Farid Azarkan...

Pauw op Sint-Maarten

Pauw op Sint-Maarten

Achtergrond

Jeroen Pauw zoekt uit hoe het gaat met de wederopbouw van Sint-Maarten sinds het eiland werd getroffen door orkaan Irma...