Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
16-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
94 keer bekeken
  •  
20181116-pauw-sandersuse_4
template hartman
Maxim Hartman heeft een week tv gekeken en neemt vanavond als gast voor de wekelijkse tv-rubriek van PAUW, zijn opmerkelijkste fragmenten mee. De commentator van Boxing Stars (RTL5) en zelfverklaarde ‘senior influencer op Instagram’ gaat zowel stevig uitdelen als groots aanprijzen.
youri mulder en kees jansma
Tijdens het EK in 2008 boekte Oranje de laatste overwinning op Frankrijk. Daarna ging het vijf keer mis. Vrijdag speelde het Nederlands elftal weer tegen de wereldkampioen van 1998 en 2018. Oranje won met 2-0.  Kees Jansma en Youri Mulder  zijn te gast om de wedstrijd Nederland-Frankrijk na te beschouwen. 
suse van kleef en sander van hoorn
Het was de week van Theresa May en haar Brexit-deal. In Londen liepen de emoties hoog op, in Brussel bleef de toon zakelijk.  Suse van Kleef  en  Sander van Hoorn   zijn NOS-correspondenten in Londen en Brussel. Ze schuiven samen aan bij PAUW om te praten over de gevolgen van Theresa May haar Brexit-deal.
Template Sinterklaas
We staan aan de vooravond van het meest besproken feest van Nederland: de Sinterklaasintocht. Hoe grimmiger de discussie de afgelopen weken werd, hoe groter de behoefte van comedians Stefan Pop en Eva Crutzen van Klikbeet om er grappen over te maken. Zij presenteren vanaf morgenavond het ‘Sinterklaasjournaal voor volwassenen’. Zij schuiven aan bij PAUW om te vertellen over hun plannen.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.