Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Donderdag bij Pauw

  •  
15-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Jeroen Pauw
Vanessa Lamsvelt
Vijf Britse Kabinetsleden zijn vandaag afgetreden en vanuit May’s eigen partij is een motie van wantrouwen ingediend. 25 november staat een EU-bijeenkomst op het programma om de Brexitovereenkomst af te timmeren, maar de vraag is of dat doorgaat. EenVandaag-verslaggever  Vanessa Lamsvelt schuift aan.
Gijs van Dam
Tv-producent Gijs van Dam werd beschuldigd van verkrachting door programmamaker Jelle Brandt Corstius. De zaak werd geseponeerd wegens gebrek aan bewijs maar Brandt Corstius heeft nu ook via zijn advocaat laten weten geen artikel 12-procedure op te starten waarin het OM toch verplicht kan worden er een strafzaak van te maken. Is de zaak voor Gijs van Dam nu ook afgedaan? Hij reageert bij PAUW.
Spuiten en Slikken
Na dertien jaar verdwijnt  Spuiten en Slikken van de televisie. Om beter aansluiting te vinden bij de doelgroep zal het programma in aangepaste vorm verder gaan als educatief en interactief online platform met wekelijkse bijdragen van de huidige presentatoren. Bij ons blikken presentatoren van het eerste uur  Sophie Hilbrand en  Filemon Wesselink terug op de voor hun meest memorabele momenten. Daarbij komen ook de gewaagde seks en drugsexperimenten langs. Ook huidige presentatrice Emma Wortelboer schuift aan. Zij geeft in haar wekelijkse Emma’s Peepshow online advies over alle eerste keren bij liefde en seks.   
Coen Ronald Jessica
Drie jaar geleden overleed schrijver Joost Zwagerman. Zelfmoord. De impact van zijn dood was enorm.  Coen Verbraak maakte een documentaire over Zwagerman, waarin uitgevers, zijn ex-vrouw en goede vrienden aan het woord komen. Twee daarvan, auteurs Jessica Durlacher en Ronald Giphart , zijn te gast met Verbraak om te praten over Zwagermans literaire erfenis en hun persoonlijke nagedachtenis.
Rob Bertholee
De hoogste baas van onze geheime dienst Rob Bertholee neemt vandaag afscheid. 7 jaar was hij namens de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst het gezicht naar buiten. Hij had samen met de chefs van onder andere de Nationale Politie de leiding bij het voorkomen van terroristische aanslagen en het tegengaan van cyberaanvallen van buitenlandse mogendheden. Hoe is het gesteld met de veiligheid in Nederland?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.