Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Dinsdag bij Pauw

  •  
06-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
jeroen dinsdag
Anouk 6 november
Wen d’r maar aan. Zo heet het eerste, volledige Nederlandstalige album van Anouk . NRC Handelsblad recenseerde: ‘Zingen kon Anouk al. Nog niet eerder kwam ze zo keihard binnen.’  En muziektijdschrift OOR schreef: ‘Blijkbaar diende dat Engels stiekem als een extra beschermlaagje voor Anouk.’  Zij praat bij PAUW over de openhartige inkijk die deze plaat geeft in haar gevoelsleven, en over haar inspiratiebronnen. Plus over de indruk die ze maakt als jurylid in The Voice of Holland. En ja; ze treedt op, mèt band.
Bizzey
Bizzey  is dé Nederlandse muzieksensatie van het moment. Met zijn Zuid-Amerikaanse sound en rauwe teksten verovert hij de hitlijsten en verbreekt hij record na record. Het nummer ‘Traag’ bereikte 120 miljoen views op YouTube. Het is de eerste Nederlandse video die deze mijlpaal bereikt. Naast grootschalig binnenlands succes werd en wordt het nummer ook wereldwijd omarmd; de taalbarrière bleek geen probleem voor landen als Turkije, Spanje, Rusland en India. Hij schuift aan om te vertellen over het geheim van zijn succes.  
Wopke Hoekstra
Onze minister van Financiën  Wopke Hoekstra was twee dagen in Brussel om onder andere te praten over de barre financiële situatie in Italië. Hij hoopt dat de Europese Commissie Italië zal aanspreken op de begrotingsafspraken. Dit in het belang van de eurozone en om een nieuwe euro-crisis te voorkomen. Hoekstra komt rechtstreeks uit Brussel en schuift aan bij PAUW.
Jorgen raymann 6 november
Hij stamt af van een Duitse meubelmaker, een Indiase medicijnman, een Joodse schrijver en tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses. Jörgen Raymann zocht uit waar zijn roots lagen en verwerkte zijn nieuw verworven kennis in de show “Schudden aan die boom.” 
Deze voorstelling gaat op 10 november in première, de Dag van de Mantelzorg. Via de website zijn kaarten te verkrijgen:

Dag van de Mantelzorg

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.