Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Na drie uitverkochte concerten in Ahoy, maakte André Hazes Jr. bekend volgend jaar weer in Ahoy te staan. 21 november begint ook het nieuwe seizoen van zijn familie real-life soap Ik haal alles uit het leven. 2018 kan haast niet beter worden voor de zanger. We praten met hem over de concertreeks en zijn succes. Hij schuift samen aan met zijn vriendin Monique. Hoe beleeft zij de successen van haar grote liefde en hoe haalt zij alles uit haar leven?


Met de olympische titel én het EK op haar naam moest het afgelopen weekend dan eindelijk gebeuren; Wereldkampioen op de balk. Maar het liep anders. Sanne Wevers verloor haar evenwicht en eindigde als zevende. Wat gebeurde er? Hoe kijkt ze terug op haar oefening? Ze vertelt het bij PAUW.


Staatsbosbeheer moet de komende winter 1830 edelherten in de Oostvaardersplassen afschieten om op de gewenste stand van maximaal 490 dieren in het natuurgebied te komen. Dat is duidelijk geworden nu Staatsbosbeheer de nieuwe telling van edelherten, konikpaarden en heckrunderen heeft gepubliceerd. Tegen het afschieten is veel verzet. Vandaag diende in Lelystad een rechtszaak die door vijf dierenwelzijnsorganisaties is aangespannen om het doden van de herten in de Oostvaardersplassen tegen te houden. Aan tafel: gedeputeerde Provincie Flevoland Harold Hofstra en vice-voorzitter van Faunabescherming Harm Niesen.


 

Jeugdzorgwerkers bieden Kamerleden morgen een jeugdzorgmanifest aan. De sector luidt de noodklok. Medewerkers maken zich zorgen dat jongeren niet de zorg ontvangen die noodzakelijk is. We praten erover met jeugdzorgmedewerkers Renna Himonetos en Richard Westmaas, ervaringsdeskundigen Narita Derks en Jason Bhugwandass en jeugdrechter Susanne Tempel.


 

Deze uitzending terugkijken? Klik hier!

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Sigrid Kaag, Suse van Kleef, Vanessa Lamsvelt, Roxeanne Hazes, Humberto Tan, Luuk Ikink...

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Xander van der Wulp, Bart Nijman, Frans de Waal, Jan van Hooff, Beau van Erven Dorens, Roger Patelski en Lydia Jager...

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Uitzending

Wouter de Winther, Xander van der Wulp, Lodewijk Asscher, Özcan Akyol en Nasrdin Dchar...