Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Wereldwijd daalden de populaties wilde dieren sinds 1970 door de druk van de mens op de natuur met gemiddeld 60 procent. Dat is de conclusie van het Living Planet Report dat het Wereld Natuur Fonds deze week publiceerde. Aan tafel: WNF-ambassadeurs Loretta Schrijver en Harm Edens en bioloog Midas Dekkers. Zij maken zich grote zorgen en vertellen over de verdwijning van welke soorten zij het meeste vrezen.


In de wekelijkse tv-rubriek vertelt NOS-sportpresentator Rivkah op het Veld over haar favoriete fragmenten van afgelopen week. Verwacht sport, maar ook muziek, exotische locaties en humor.


Zaterdagavond start de nieuwe taalquiz ‘Praat Nederlands Met Me’ waarin nieuwe vormen van taal zoals straattaal, whatsapp-taal en kantoortaal centraal staan. Cabaretier Martijn Koning is een van de teamcaptains van het programma. Hij is te gast bij ons om te vertellen over het programma, zijn favoriete nieuwe vormen van taal en grootste taalergernissen.


 

Komt de Formule 1 dan eindelijk weer naar Nederland? Vandaag bracht De Telegraaf het nieuws dat alles erop wijst dat Zandvoort vanaf 2020 de Grand Prix mag organiseren. Oud-coureur Jan Lammers (geboren en woonachtig te Zandvoort) kan niet wachten. Hij leerde racen op het circuit, woont ernaast, kent iedere bocht en komt bij PAUW vertellen waarom we deze kans niet mogen missen.


Kijk deze uitzending hier terug!

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Sinterklaas, Stefan Pop, Eva Crutzen, Suse van Kleef, Sander van Hoorn, Kees Jansma, Youri Mulder, Maxim Hartman...

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Vanessa Lamsvelt, Gijs van Dam, Rob Bertholee Jessica Durlacher, Coen Verbraak, Ronald Giphart, Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Emma Wortelboer...

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Uitzending

Sigrid Kaag, A.F.Th. van der Heijden, Derk Sauer...

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Uitzending

Hans van der Vlugt, Suse van Kleef, Martijn Koning, Yehudi Moszkowicz, Frits Huffnagel, Emilie van Outeren, Bernt Schneiders...

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Uitzending

Wild Romance, Jos Verhoeven, Anja Remst, Jeanine Ficheroux, Michiel Witteveen...