Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Donderdag bij Pauw

  •  
01-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
92 keer bekeken
  •  
20181101-pauw-stuktv_1
Michiel Vos
Op 6 november zijn de midterm-verkiezingen in de Verenigde Staten. Deze worden volgens  Michiel Vos  spannend voor president Donald Trump. De meerderheid in Congress kan Trump verliezen aan de democraten. Vrouwen en minderheden kunnen hiervoor zorgen. Michiel Vos schuift met de details aan bij PAUW.
StukTV 2
StukTV is overgenomen door John de Mol s Talpa. Presentatoren Thomas van der Vlugt  en  Giel de Winter  schuiven aan bij PAUW.
Gert Jan en Ilse
In 2011 kreeg Gert-Jan Oskam door een fietsongeluk in Beijing een dwarslaesie. Sindsdien leeft hij in een rolstoel. Dankzij zenuwstimulatie kan hij nu kleine afstanden afleggen. Bij zenuwstimulatie wordt een soort pacemaker geïmplanteerd die schokjes afgeeft. In plaats van het hart aan te sturen, stuurt deze ‘pacemaker’ de zenuwbanen die nodig zijn om te bewegen aan. Revalidatiearts dr.  Ilse van Nes , gespecialiseerd in dwarslaesies, vertelt over de ontwikkelingen. Gert-Jan Oskam vertelt zijn persoonlijke verhaal en ervaringen bij PAUW.
Pier Eringa
ProRail heeft in Lunteren betonblokken geplaatst bij een onbeveiligde spoorwegovergang. Het is een statement dat ze hiermee maken. Als er weer een ongeluk gebeurt op zo’n overgang, wil ProRail ‘niet het verwijt krijgen dat wij niets doen’. 120 ‘levensgevaarlijke spoorwegovergangen’ moeten volgens ProRail zo snel mogelijk worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van infrastructuur zegt dat de overheid te laat is begonnen met maatregelen treffen. President-directeur van ProRail  Pier Eringa  is te gast bij PAUW.
Felix en kinderdagverbl
Vandaag oordeelde de rechtbank van Utrecht dat het verbod op de Stint blijft. Volgens  Felix Rottenberg brengt het verbod op de Stint kinderen juist in gevaar. Hij spreekt namens de kinderopvangbranche. Kinderopvangondernemers  Miranda Wuring en  Jill van Pol komen door het verbod in moeilijkheden. Bij PAUW hun verhaal.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.