Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
31-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Jeroen Pauw
Beuerle en Soesan
Specialisten die voorheen werkzaam waren bij het failliete MC Slotervaart willen zelf het ziekenhuis overnemen. Initiatiefnemer Evelijn Beuerle schuift aan om te vertellen over het plan. Zij was vandaag aanwezig bij een rechtszaak die is aangespannen om het faillissement van het Amsterdamse ziekenhuis tegen te houden. 
Ook Marcel Soesan , internist-oncoloog in het MC Slotervaart zit aan tafel. Het team van Soesan heeft een melding gedaan bij de inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, nadat vorige week een abrupte verplaatsing van een patiënt bijna fataal afliep. De patiënt werd naar het verkeerde ziekenhuis werd overgebracht. 
Vandaag maakt de rechter bekend of het faillissement wordt teruggedraaid.  
Sander Schimmelpenninck
Morgen is-ie er weer: de nieuwe Quote 500 . De lijst met de rijkste Nederlanders kent een paar opvallende namen. Maar hoe heerlijk het ook is om geld te hebben, hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck  maakt zich zorgen. Het verschil tussen rijk en superrijk wordt in ons land steeds groter. En de behoefte om verantwoording af te leggen of transparant te zijn, is er bij de nieuwe rijken niet. Want: hoe nieuwer het geld, hoe hoger het hek. Bij PAUW een gesprek met Sander Schimmelpenninck.
Sinan & Thomas
Sinan Can  en  Thomas Blom zijn vandaag teruggekeerd van een 3 weekse-reis door Saoedi-Arabië. Ze zijn hier het afgelopen jaar drie keer geweest voor een reportageserie waaraan ze werken. Ze vertellen erover hij PAUW.
Sinan 1
Sinan 2
Stefano Keizers
Kleinkunstenaar Stefano Keizers , pseudoniem van Gover Meit, heeft een boek uitgebracht dat aan de man moet worden gebracht. In Twee Luitenanten wordt het ontstaan van het personage Stefano Keizers beschreven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.