Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
29-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
20181029-pauw-jensen_4
Neefjes Buma
Sybrand Buma  schreef met zijn neef Wiete Buma een boek over hun voorvader Gerlacus Buma, een Friese militair in het leger van Napoleon en koning Willem I. Hij overleefde drie veldslagen. Bij PAUW vertellen de neven over hun werk.
Robert Jensen
Robert Jensen  is na meer dan vijf jaar weer terug op RTL 5 met zijn personalityshow ‘Jensen’. Door zijn twee USA reeksen die hij vorig jaar maakte kreeg hij de smaak weer te pakken. Voor hem is dit het perfecte moment om weer een talkshow te maken, omdat de huidige praatprogramma’s volgens hem ‘krankzinnig eenzijdig’ zijn. In zijn eerdere programma’s was het een komen en gaan van nationale en internationale sterren. Maar nu voeren actualiteit en politiek de boventoon. Onderwerpen als de Brexit, fake news, Trump en de plastic soep komen aan bod.
ron ernst marco
In Ouwe Jongens Smørrebrød  worden  Ernst Daniël Smid , Ron Brandsteder en Marco Bakker  gevolgd in hun roadtrip op de elektrische motor door Denemarken. Het landschap van Seeland tot Jutland levert mooie plaatjes op. En wat doet tien dagen op elkaars lip en bijna 2000 kilometer op de motor met de vriendschap tussen de heren? 
smorrebrod
Edwin Renzen
‘Het einde van het verhaal’, noemt  Edwin Renzen het. Op 20 september kwam in Oss een Stint door nog onbekende oorzaak op het spoor terecht. Vier kinderen kwamen om. Stint Urban Mobility, de fabrikant van de Stint vroeg vandaag faillissement aan. Renzen, uitvinder van de Stint en eigenaar van het bedrijf, vindt dat de overheid steken heeft laten liggen in onderzoek naar de Stint. Waar de overheid het speciale bromvoertuig zes jaar geleden omarmde als handig voertuig, legde minister Cora van den Nieuwenhuizen op 1 oktober een verbod op de Stint.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.