Vanaf 30 september terug op NPO 1

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Daags na het faillissement van het Medisch Centrum Slotervaart worden alle klinische patiënten overgeplaatst. Met een aantal artsen, verpleegkundigen, patiënten en baliemedewerkers bespreken we wat dit faillissement voor hen betekent.

In de studio: patiënten Margot Leeuwen, Niels Groot en Storm Vogel, verpleegkundigen Monique Buddingh, Irene Schepers en Liesbeth den Doest (tevens baliemedewerker) en uroloog Ernest Weil.


matthijs van nieuwkerk

In de wekelijkse tv-rubriek van Pauw vertelt Matthijs van Nieuwkerk deze week over de programma’s waar hij voor thuis blijft. En welke tv-persoonlijkheden hem hebben gevormd. Verwacht sport, misdaad, politiek en moeilijke vragen over wetenschap.


 

Zangeres Davina Michelle brak vorig jaar door met haar cover ‘What About Us’ van Pink. Die video is inmiddels meer dan 10 miljoen keer bekeken op Youtube. Nu is ze één van de populairste deelnemers van het programma Beste Zangers. Bij PAUW zingt ze live haar hit “Duurt te lang". 


 

Er is veel te bespreken met Marc-Marie Huijbregts. Aanstaande zondag start, na Boer Zoekt Vrouw, het programma Lief Dagboek. Daarin herlezen volwassenen hun tienerdagboeken van toen, vol genante momenten en lieve dromen. Volgende week is de registratie van zijn theatershow Getekend te zien, waarin Marc-Marie aangrijpende persoonlijke ontboezemingen aan grappige, spontane gesprekken met het publiek koppelt. En op 31 december is Onderweg naar morgen te zien, Huijbregts’ oudejaarsvoorstelling. Gaat hij het heel anders doen dan Claudia, Freek en Youp?


 

Kijk deze uitzending hier terug

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Xander van der Wulp, Joost Vullings, Arjen Lubach, Janine Abbring, Ronald de Boer en Hélène Hendriks...