Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
24-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
91 keer bekeken
  •  
woensdag
template george baker
Schrijver Rutger Vahl vindt het tijd voor eerherstel voor een van Nederlands meest succesvolle artiesten: George Baker . In zijn biografie ‘Nu weet ik het zeker, ik hou van George Baker’ neemt hij het op tegen de smaakpolitie en vertelt hoe George Baker ruim twintig miljoen platen verkocht en meer dan vierhonderd liedjes schreef. George Baker zelf had eigenlijk geen behoefte aan een biografie, maar nu het er is vindt hij het een prachtig boek.
Suse en Martijn
Woensdag was de laatste dag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan Groot-Brittannië. De aanstaande Brexit was een van de grootste thema’s de afgelopen dagen. NOS-correspondent  Suse van Kleef en Martijn Koning  volgde het bezoek op de voet en cabaretier Martijn Koning keek met haar mee. Bij PAUW bespreken zij de hoogtepunten en diepen ze een paar opvallende momenten uit.
Teun van de Keuken
De dagelijkse gang naar de supermarkt is elke keer een reis langs allemaal verleidingen. Journalist  Teun van de Keuken  helpt je deze te weerstaan en schreef De supermarktsurvivalgids.
daniel verlaan en nova template
Veel mensen maken weleens een foto die op het eerste gezicht heel onschuldig lijkt, maar dat toch niet blijkt te zijn. Je maakt bijvoorbeeld een foto van je billen, omdat je verbrand bent. Zo’n foto kan zomaar in de handen van hackers terecht komen. RTL Nieuws ging undercover in een besloten online netwerk en vond daar duizenden foto’s en video’s van meisjes tussen de 12 en 18 jaar, die op volledige naam zijn gesorteerd. De slachtoffers weten vaak niet dat ze gehackt zijn. Bij PAUW vertellen slachtoffer Nova en techjournalist van RTL Daniël Verlaan over de gestolen foto’s.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.