Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
22-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
126 keer bekeken
  •  
20181022-pauw-rellenbreda_7
Lisa en Janneke
Cabaretduo Matroesjka  kende met hun ‘technocabaret’ een vliegende start. Vorig jaar zouden  Janneke Rinzema  (30) en  Lisa Loeb  (29) op 22 oktober met hun voorstelling Brainwash in een uitverkochte Kleine Komedie in première gaan. Die première moest worden afgeblazen omdat Lisa in de aanloop naar die aanstaande ‘doorbraak’ uitviel met een zware burn-out en depressie. Dat zette die vliegende start stil en zorgde ervoor dat Janneke ook thuis kwam te zitten.  Een jaar later is het toch gelukt. Afgelopen vrijdag ging de ‘geupdate’ versie van  Brainwash  in première in de Kleine Komedie.
black male achievers
Vierendertig invloedrijke zwarte mannen gingen samen op de foto, in het kader van de Black Achievement Month. ‘Om zwarte jongetjes rolmodellen te laten zien’ was de motivatie van de Black Male Achievers. Initiatiefnemer Gershwin Bonevacia schuift samen aan met Steven Montroos en Jerry Roy Karg.  
Arthur de Mooij Paul Depla
Het werd 2-2, de derby tussen NAC Breda en het Tilburgse Willem II. Geen reden voor rellen zou je denken, maar toch zochten supporters elkaar op na de wedstrijd. Met als gevolg dat de politie in het nauw kwam. Burgemeester van Breda  Paul Depla  zette de beelden op Twitter. Depla zit samen met algemeen commandant NAC Arthur de Mooij en c   bij PAUW aan tafel. 
saskia noort template
Schrijfster Saskia Noort postte gisteren een foto op Instagram met daarop kinderen met blote billen. De foto werd in 1970 door haar vader Cees Noort gemaakt en destijds gepubliceerd in de krant. Instagram beoordeelde de foto als ‘te bloot’ en verwijderde hem. Noort kreeg zowel veel positieve als negatieve reacties op de foto. Bij PAUW legt ze samen met haar vader uit waarom deze foto volgens hen doodnormaal is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.