Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
16-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
jeroen 17 oktober
Henk Spaan
Hij werd gezien als het grootste talent uit de jeugdopleiding van Ajax: Abdelhak Nouri. Koosnaam: Appie. Tot het op 8 juli 2017 bij een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen misgaat. Nouri zakt in elkaar en raakt in coma. Henk Spaan volgde Appie vanaf zijn negende. Hij zag hem schitteren op jeugdtoernooien en ging zelfs speciaal voor hem kijken bij oefenwedstrijden. Hij wist het zeker, dit was, na Cruijff en misschien Piet Keizer, het grootste talent dat hij ooit had gezien. Zijn eerbetoon in de vorm van een boek dat er moest komen: Nouri.
tijs van den brink
In ‘Adieu God?’ gaat Tijs van den Brink in gesprek met kerkverlaters, die zich door hem diep in de ziel laten kijken. Komend weekend wordt de 100 e  aflevering uitgezonden met minister Sigrid Kaag. Van den Brink heeft dubbele gevoelens bij dit jubileum. Hij werkt met veel plezier aan het programma, maar vindt het verdrietig als mensen afhaken bij God. In PAUW blikt hij terug op hoogte- en dieptepunten uit het programma en vertelt hij wat 100 gesprekken over afscheid nemen van de kerk met zijn eigen geloof hebben gedaan.
lilianne ploumen
 Minister Wopke Hoekstra moet van de PvdA, SP en GroenLinks handelsmissies naar Saoedi-Arabië uitstellen. Dat vanwege de verdwijning van en vermoedelijke moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi.  Lilianne Ploumen  van de PvdA legt bij PAUW uit waarom dit uitstel nodig is.
debat drugs
'Drugslabs ontploft middenin een woonwijk', ‘Drugsafval gedumpt bij sportcomplex', ‘Burgemeesters wordt bedreigd'. Het zijn nieuwskoppen die aan de orde van de dag zijn. Ondertussen begint een groot dance-festival in onze hoofdstad waar drugs niet worden geschuwd. Weten drugsgebruikers welk gevaar er aan hun pilletje kleeft? Vanavond bij PAUW gaan burgemeester van Breda Paul Depl a , fractievoorzitter van ChristenUnie Amsterdam Don Ceder , advocaat  Jan Vlug en gebruikers  Gino van Dam en Jill Mathon in debat.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.