Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Dinsdag bij Pauw

  •  
08-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
dinsdag bij pauw 181009
Rob Jetten
Rob Jetten  is unaniem gekozen tot fractievoorzitter van D66. Nog onbekend bij het grote publiek, maar vandaag midden in de spotlights als de opvolger van Alexander Pechtold. Bij PAUW een kennismaking. Wie is Rob Jetten?
Roos Schlikker
Als kind mocht  Roos Schlikker  met de matras van de trap sjezen, kreeg ze een pak boter om mee te kleien en verstopte zich samen met haar moeder achter de bank als iemand voor de deur stond. Haar moeder was de leukste van de straat, maar de storm in haar hoofd bleef voor de buitenwereld onzichtbaar. Wanneer haar moeder overlijdt door een val van de trap, wil Roos beter begrijpen wie de vrouw was die zich zo lang achter een masker had verborgen. In het boek ‘Moeder van glas’ probeert Roos het warrige hoofd van haar moeder te doorgronden.
Jimmy Nelson
Fotograaf Jimmy Nelson reisde voor zijn boek  Before They Pass Away  de hele wereld over en portretteerde 35 inheemse stammen. Om het verhaal achter de foto’s te laten zien is hij teruggegaan naar een aantal stammen. In zijn nieuwe boek  Homage to Humanity  heeft hij daarnaast ook nieuwe stammen bezocht. Bij PAUW vertelt hij over zijn eerste bevindingen.
Makkelie-Nijhuis-Scheidsrechters
Ze worden vaak uitgescholden, toegezongen en uitgefloten, maar toch staan er elk weekend weer 35.000 scheidsrechters op het voetbalveld. Omdat zonder scheids geen voetbal mogelijk is, worden ze deze week in het zonnetje gezet door de KNVB. Het is namelijk ‘De Week van de Scheidsrechter’. Bij PAUW praten we over het vak met topscheidsrechters  Danny Makkelie en Bas Nijhuis .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.