Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
08-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20181008-pauw-pietenblokkade_9
saskia belleman
Maar liefst vier dagen heeft de rechtbank in Leeuwarden uitgetrokken voor de strafzaak tegen de 34 verdachten die vorig jaar de A7 bij Joure blokkeerden om een anti-Zwarte Piet demonstratie tegen te houden. Vandaag was dag één en rechtbankverslaggever van de Telegraaf  Saskia Belleman was daar bij. Zij is te gast bij PAUW.
Dennis-nieuw
In het nieuwe SBS6 programma Burgemeester Undercover gaan zes burgemeesters vermomd in gesprek met hun burgers om zo lang spelende problemen op te lossen. Presentator  Dennis van der Geest en de burgemeesters van Weert,  Jos Heijmans en Gouda,  Milo Schoenmaker  delen hun ervaringen. 
huub en wilfried
Theatermaker   Wilfried de Jong  en acteur  Huub Stapel  gaan de komende maanden met elkaar door het leven in de rol van Koning en Nar in de Shakespeare-klassieker King Lear. Beiden spelen voor het eerst een stuk van Shakespeare. Wilfried de Jong staat zelfs voor het eerst als toneelacteur op het podium. Afgelopen zaterdag ging het stuk van Toneelgroep Maastricht in première. 
Template Pechtold 8 oktober
Wat heeft Alexander Pechtold bereikt en hoe gaat het nu verder met D66? We vragen het aan de politiek commentatoren Frits Wester , Wouter de Winther , Rutger Castricum en Peter Kee .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.