Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
02-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
woensdag bij pauw
Tom Kleijn en Richard Korver
Brandpunt+ kreeg een lijst in handen van 82 Nederlandse mannen die kinderporno hebben gedownload via het Dark Web.  Tom Kleijn is een van de Brandpunt-verslaggevers die de downloaders opspoorde en met een aantal van hen sprak. Wie zijn deze mensen, wat gaat er in hen om en zijn ze te stoppen? Op het Dark Web staan nog volop beelden van zedendelinquent Robert M., die in 2013 in hoger beroep veroordeeld tot 19 jaar cel en tbs. Naast Tom Kleijn schuift ook advocaat  Richard Korver aan, die de slachtoffers van Robert M. bijstaat. Gisteren was deel I van het tweeluik al te zien bij Brandpunt+ , morgen volgt het tweede deel.
Joop van den Ende en Simone Kleinsma
Een koninklijke onderscheiding voor Simone Kleinsma. Afgelopen zondag is ze geridderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens een speciale voorstelling van de musical ‘Was Getekend Annie MG Schmidt’ wordt Simone door de burgemeester van haar woonplaats Blaricum en Joop van den Ende verrast. Het is mede dankzij de inzet van Van den Ende dat ze deze onderscheiding ontvangt. Het is een beloning voor een carrière die al meer dan veertig jaar duurt vol hoogtepunten op het gebied van musical, toneel, TV en muziek. Joop van den Ende is al vanaf het begin nauw betrokken bij de carrière van Simone en vanavond zijn ze samen te gast.
Rachel en Emiel Rutgers
Ze dacht slechts aan een ‘ontstekinkje’, maar twee uur nadat ze het ziekenhuis in liep stond ze buiten met de diagnose borstkanker. Het vormde het begin van een drie maanden durende achtbaan. Alle vrouwen die deze diagnose krijgen gaan uit van een jarenlang traject, maar dat is niet altijd het geval. In ‘100 dagen kanker’ vertelt televisiemaker Rachel Franse haar persoonlijke verhaal van een kortdurende ‘lichte borstkanker’. Zij schuift aan bij PAUW. Ook aan tafel dr. Emiel Rutgers , kankerchirurg van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam.
vanessa lamsvelt
De Britse premier Theresa May gooide woensdag alles in de strijd op het partijcongres van de Conservatieven in Birmingham. Met een waar charmeoffensief probeerde zij haar partij en de kiezers te overtuigen van haar koers bij de Brexit onderhandelingen.  Vanessa Lamsvelt , oud-correspondent in Groot-Brittannië over de volgens Britse pers ‘belangrijkste speech uit Theresa May’s politieke carrière’.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.