Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Dinsdag bij Pauw

  •  
01-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
20181002-pauw-maartenvanderweijden_4
Joep Beving en Eefje de Visser
Joep Beving  kennen we als de Grote Vriendelijke Reus die achter zijn piano mooie, intense instrumentale stukken speelt. Zijn platen worden uitgebracht door het chique klassieke label Deutsche Grammophon, net als die van zijn neo-klassieke collega Max Richter. Nu is Conatus verschenen, een album waarop componisten als Kyteman, Tom Trago, Suzanne Ciani en het Cello Octet Amsterdam Joeps nummers bewerken. Of Joeps nummers met beats, synthesizers en strijkers nog steeds zo rustgevend en intens zijn, waarom hij vaker in het buitenland speelt dan hier en hoe ‘For Steven’ nu met zang van Eefje de Visser klinkt, is te zien en te horen bij PAUW.
Maarten van der Weijden
Afgelopen zomer groeide Maarten van der Weijden uit tot de held van Nederland, in zijn poging de Elfstedentocht zwemmend af te leggen. Hij slaagde niet volledig in zijn opzet, maar bereikte wel zijn belangrijkste doel: het inzamelen van veel geld voor de bestrijding van kanker. Hij is te gast bij PAUW met een mooie primeur!
Template publieke sector
Het gaat goed met de economie, maar de publieke sector likt nog steeds zijn wonden na jaren van bezuinigen. Vandaag voerden zorgmedewerkers, leraren, agenten en militairen actie in Den Haag voor meer waardering en minder werkdruk. Thuiszorgmedewerkster Geralda den Ouden, leerkracht Inke Wentink en hoofdagent Koen Simmers waren erbij en schuiven aan bij PAUW.
John vd Heuvel template
De politie is vandaag acht panden binnengevallen op vier verschillende locaties in de regio Utrecht. Daarbij zijn zeven personen aangehouden. Er zijn tientallen agenten bij betrokken. Misdaadjournalist John van den Heuvel was vanmorgen ter plaatse bij de politie-acties en vertelt bij PAUW het laatste nieuws.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.