Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
21-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Schermafbeelding 2018-09-22 om 03.13.37
Fidan over tv
Hoe kijken professionals naar televisie? Elke vrijdag schuift een tv-maker aan om zijn/haar licht te laten schijnen over de stand in tv-land. Vanavond praat Fidan Ekiz , programmamaker en presentator van De Nieuwe Maan, ons bij over Turkse televisie. Waar kijken Turken graag naar, hoe groot is de invloed van de regering op soaps, series en films en welke programma’s zijn zelfs gesneuveld? 
gerald en peter r
Gisteren besloot de rechtbank in Maastricht dat het voorarrest van Jos Brech met 90 dagen wordt verlengd. Hij is hoofdverdachte in de zaak-Nicky Verstappen. Volgens de rechtbank wordt hij niet alleen verdacht van een levensdelict, zedendelict en een misdrijf tegen de persoonlijke vrijheid, maar ook van het bezit van kinderporno. We praten er vanavond over met  Gerald Roethof , hij staat Jos Brech bij en met  Peter R. de Vries , woordvoerder van de familie Verstappen.
Jandino en Alpha
Judeska, het hysterische alter-ego van comedian  Jandino Asporaat   keert terug in het theater. We leerden Judeska kennen als de ‘onbeskofte’ medewerker van fastfoodrestaurant FC Kip, maar hebben haar de laatste jaren in meerdere situaties gezien. In de klucht ‘Judeska in de TBS-kliniek, heeft ze het zo bont gemaakt, dat ze achter de gesloten deuren van die kliniek moet verblijven. Jandino vertelt ons over zijn eigen ervaring in TBS-klinieken, waar hij meerdere malen optrad. Hij neemt acteur Alpha Oumar Barry mee, die al jaren samen naast Jandino schittert in zijn programma’s en toneelstukken.
Xander en Emilie
Politiek verslaggevers  Xander van der Wulp  (NOS) en Emilie van Outeren  (NRC) over dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.