Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
14-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Header Vrijdag bij Pauw
Michiel Vos
Het nieuwe televisieseizoen is begonnen. Elke vrijdag schuift een tv-maker aan om zijn/haar licht te laten schijnen over de stand in tv-land. Vanavond praat Amerika-correspondent Michiel Vos  ons bij over het nieuwe Amerikaans tv-landschap. Het land is sinds het presidentschap van Donald Trump enorm verdeeld en dat wordt nergens zo duidelijk als op televisie. En hoe groot is het succes van Glennis Grace aan de andere kant van de oceaan?
Jan Six en Herman Pleij
Kunsthandelaar Jan Six weet het zeker: hij heeft opnieuw een onbekend schilderij van Rembrandt ontdekt. Een half jaar na zijn onthulling bij PAUW van ‘Portret van een jongeman’ blijkt Six al eerder de bijbelse voorstelling ‘Laat de kinderen tot mij komen’ op een veiling in Duitsland te hebben gekocht. Het schilderij wordt momenteel gerestaureerd, en is pas oktober volgend jaar te zien, maar het staat vanavond al wel in de Pauw-studio. Over deze spectaculaire ontdekking, schuift kunsthandelaar Jan Six aan en over het geschil dat hij nu heeft met kunsthandelaar Sander Bijl over ‘Portret van een jongeman’. Naast Six schuift ook cultuurhistoricus Herman Pleij  aan.
goede template lilian en marleen 14 sept
Marleen de Rooy kreeg dit jaar als eerste de Miljoenennota in handen. Ze heeft de jaarlijkse strijd gewonnen van Frits Wester (RTL) en Wouter de Winther (De Telegraaf). Aan tafel worden een aantal aspecten hieruit besproken. Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, schuift ook aan om te praten over wat ons te wachten staat na Prinsjesdag 2018.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.