Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Donderdag bij Pauw

  •  
13-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
20180913-pauw-georginaverbaan_1
freek en hella goed
Cabaretier  Freek de Jonge en kunstenaar  Hella de Jonge  wonen van 15 september tot en met 28 oktober in het Groninger Museum. Ze hebben hun kunstwerken, boeken en foto’s naar het museum gebracht om een inkijkje te geven in hun leven. Hella maakt al jaren ontwerpen voor het decor en de kleding die haar man Freek gebruikt tijdens zijn cabaretshows. Aan tafel vertellen ze wat de bezoekers te wachten staat, maar ook over hun bijzonder relatie samen.
Georgina Jacob 180913
Het heeft een klein jaar geduurd, maar vanaf vanavond is het tweede seizoen van de dramaserie KLEM te zien om 20.35 uur op NPO 1. Ook dit seizoen krijgen de personages te maken met ontvoering, afpersing en een hoop vijanden.  Georgina Verbaan  en  Jacob Derwig  spelen in de serie het koppel Marius en Kitty. In het nieuwe seizoen kleeft er bloed aan de handen van Hugo Warmond (gespeeld door Barry Atsma ), directeur MKB van de Belastingdienst. Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beide mannen proberen het verleden te begraven, maar krijgen al snel te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en - last but not least - de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld. 
erice nog beter
Dit weekend komt de Dalai Lama een bezoek aan Nederland brengen.  Erica Terpstra   heeft hem al meer dan tien keer ontmoet en wordt dan ook beschouwd als goede vriendin. De afgelopen tijd werkte Erica aan een kinderboek genaamd ‘Een knipoog van de Boeddha’, waarvoor de Dalai Lama het voorwoord schreef.
Carola Goed
De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Carola Schouten  wil een omslag in de landbouw realiseren. Als we op dezelfde manier doorgaan zal de bodem, de belangrijkste hulpbron voor de boer, uitgeput raken. Maar ze wil niet alleen een omslag in de landbouw, ook de consument wordt aangesproken op zijn eetgedrag. De minister vertelt bij PAUW over haar toekomstvisie.
Template Ancilla van de Leest
De politie heeft in Noorwegen de kajak van de vermiste Nederlander Arjen Kamphuis gevonden. Hij wordt sinds 20 augustus vermist. Ancilla van de Leest is een goede vriendin van Arjen en maakt zich grote zorgen. Ze is te gast bij PAUW. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.