Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
11-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
woensdag bij pauw
Edsilia en Carlo
Een internationale carrière lonkt voor Glennis Grace. Zeker na de halve finale van   America’s Got Talent,   waar de Amsterdamse een staande ovatie kreeg van het publiek en lovend commentaar van jurylid Simon Cowell. Sterker nog: hij noemde haar optreden zelfs het beste van de avond. De zangeres maakt grote kans door te stomen tot de finale. Kenners Carlo Boszhard  en  Edsilia Rombley  weten wat Glennis Grace zo goed maakt.
Jan Versteegh 12 september
In ‘Rijk' onderzoekt presentator Jan Versteegh ons verlangen naar rijkdom. Steeds vaker gaat het niet om wát je doet, maar om hoeveel je hebt. Hoe meer, hoe beter. Maar is een dikke portemonnee daadwerkelijk de garantie op een zorgeloos bestaan? Jan zoekt het uit en kijkt ondertussen ook hoe hij zelf het snelste rijk kan worden. Daarbij wordt hij geholpen door mensen als Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck en oud-voetballer Demy de Zeeuw. Bij PAUW vertelt Jan of het hem gelukt is én blikt hij vast vooruit op zijn nieuwe uitdaging bij Talpa.
Wouter de Winther
Vandaag debatteerde de Tweede Kamer over eventuele uitbreiding van het kinderpardon. Dit naar aanleiding van de Armeense kinderen Lili (12) en Howick (13) die zaterdag 8 september hoorden dat ze alsnog in Nederland mogen blijven na een asielprocedure van 10 jaar. VVD, CDA, D66, PVV en SGP zien geen reden om het Kinderpardon te verruimen. Wel zijn ze voor verkorte procedures. GroenLinks, SP, PvdA en DENK zijn voor een verruiming van het kinderpardon. Politiek commentator  Wouter de Winther zet de hoogtepunten uit dit debat op een rijtje.
Jessica en Sanne 12 september
Documentairemaker Jessica Villerius maakt vier persoonlijke portretten over vrouwen met eetproblemen voor haar nieuwe serie: ‘Eetstoornissen: maskers af’. Na haar spraakmakende documentaire ‘Emma wil leven’, wilde ze eigenlijk niets meer met het onderwerp doen. Villerius vertelt bij Pauw waarom deze serie er toch moest komen. En Sanne, die al 14 jaar lijdt aan de ziekte, vertelt haar verhaal.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.