Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
06-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
Bij Pauw 7 september
Jan Slagter 180907
Hoe kijken professionals naar nieuwe tv-programma’s? Elke vrijdag schuift een tv-maker bij Pauw aan om zijn/haar licht te laten schijnen over de stand in tv-land. Omroep Max-directeur Jan Slagter  over ouderentelevisie, zijn guilty pleasure en Max-klassiekers.
Gerald Roethof 180907
Jos Brech, de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen is vanmorgen voorgeleid voor de rechter-commissaris en vanmiddag verhoord door rechercheurs van de politie. Zijn advocaat Gerald Roetho f was daar bij. 
Ilse de Lange 180907
De nieuwe plaat van Ilse De Lange heet gewoon ‘Ilse DeLange’. Goede wijn behoeft geen krans, vandaar. Het is haar eerste soloplaat sinds jaren, om haar pop-meets-countrykant weer eens te laten horen. Er zijn meer beats en synths dan mandolines en steelgitaren, maar er is ook gewoon Die Stem. ‘Dit album is vooral de zoveelste bevestiging van haar klasse’, recenseerde De Telegraaf al. Ilse speelt twee nummers van haar nieuwe gouden plaat, en vertelt over haar acteercarrière, haar rots in de branding en over haar aanstaande clubtour en Ziggo Dome concert.
politie-acties
Politievakbonden roepen alle politieagenten op om volgend weekend deel te nemen aan de ‘heftigste cao-actie ooit’. Doel van de bonden is om vanaf vrijdagochtend 14 september tot zondagnacht uitsluitend werk met spoed op te pakken. Politiebureaus blijven verder gesloten en agenten vertonen zich zo min mogelijk op straat. Dit kan desastreuze gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de grote evenementen die komend weekeinde plaats gaan vinden, zoals de wedstrijden in de Eredivisie, die mogelijk niet door kunnen gaan. We praten met Jan Struijs , de voorzitter van de Nederlandse Politiebond en met Gerrit van de Kamp , de voorzitter van Politievakbonden ACP en politieagenten Marco Eradus en Yentl Mesicek.
Martine goeman
Martine Goeman, j urist kinderrechten & migratie, Defence for Children over de definitieve uitzetting van Lili (12) & Howick (13) naar Armenië.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.