Vanaf 30 september terug op NPO 1

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Het is de grootste schikking ooit in het Nederlandse bedrijfsleven. ING heeft voor 775 miljoen een schikking getroffen met het Openbaar Ministerie in vier witwaszaken. FD-journalist Hella Hueck kan ons vertellen over welke zaken het gaat en wat de rol is geweest van de topman van ING Ralph Hamers aan wie nog geen half jaar geleden een verdubbeling van salaris werd beloofd.


 

‘Een knipperend ogenblik’, zo heet de biografie, pardon, het portret dat Mirjam van Hengel schreef van Remco Campert. Morgen wordt het boek in Amsterdam gepresenteerd. De schrijver van romans als Het Satijnen Hart en Het Leven Is Verrukkulluk is een van de grootste, nog levende Nederlandse auteurs. Over zijn invloed, zijn tekortkomingen, zijn betekenis en waarom hij nooit een rijbewijs haalde, vertellen naast Van Hengel ook Jan Mulder en Kees van Kooten.Zoals het er nu voorstaat moeten Lili (12) en Howick (13) aanstaande zaterdag het land verlaten. Ze wonen al 10 jaar in onzekerheid in Nederland wat ook veel met hun gezondheid doet. Twee dagen zaten ze ondergedoken, maar ze zijn sinds gisteravond weer terecht. Esther van Dijken die nauw contact heeft met de familie, trekt nog een keer ten strijde.Het parlementaire jaar is begonnen. Met politiek commentator Wouter de Winther bespreken we de affaires van het zomerreces en blikken we vooruit. VVD-Kamerlid Han ten Broeke nam vandaag afscheid in de Kamer naar aanleiding van de publicatie over zijn vermeende relatie met een stagiair en morgen moet minister Blok zich verantwoorden in het debat over zijn muliti-culti-uitspraken.


 

Het aantal gevallen van uitgelekte naaktbeelden van minderjarigen via WhatsApp en andere media explodeert. Een op de vijftien jongeren heeft wel eens een pikante foto van zichzelf naar iemand anders gestuurd. Het leed is zo groot, dat de politie met een opmerkelijk advies komt: 'stop met sexting'. 

 Jeugdagent Herman Oude Veldhuis en Nikki Lee Janssen, slachtoffer van sexting, zijn te gast.


  

Deze uitzending terugkijken

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Xander van der Wulp, Joost Vullings, Arjen Lubach, Janine Abbring, Ronald de Boer en Hélène Hendriks...