Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Donderdag bij Pauw

  •  
31-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
31 mei
Boerenleven 31 maart
Na  Boer zoekt vrouw  is ook de nieuwe serie  Onze Boerderij  van Yvon Jaspers een gigantisch succes met 1,7 miljoen kijkers. Tragisch, want de boeren zelf hebben een zwaar bestaan. Door kiloknallers, bodemprijzen en regeldruk komen ze nauwelijks rond. Wie wil er tegenwoordig nog boer worden? We praten erover met Carola Schouten - minister van Landbouw, Natuur en Milieu -, Yvon Jaspers en boer Agnes en Jos.
Jorgen Raymann 31 mei
Dé zomerhit van vorig jaar in Nederland was Despacito van Luis Fonsi, een moderne variant van latin muziek. Latin is populair in Nederland, deze zomer zijn er grote festivals als Pal Mundo, Latin Village en Dias Latinos. En ook op North Sea Jazz en Festival Mundial wordt veel latin geprogrammeerd. Maar de kennis van latin kan nog beter. Jörgen Raymann zou je de ambassadeur van de latin in Nederland kunnen noemen. Hij is met latin muziek opgegroeid, is nu festivaldirecteur van Dias Latinos en komt vanavond met hulp van Edsel Juliet & La Banda Loca een stoomcursus Latin geven. Caliente!  
Hugo Logtenberg 31 mei
Een matige selectie, maar in 2014 gingen we in ieder geval wél naar het WK. De verwachtingen waren niet hooggespannen. Verschillende media vonden dat het Oranje van bondscoach Louis van Gaal niets had te zoeken in Brazilië. Toch werd het elftal van Van Gaal derde, zonder een wedstrijd te verliezen. Onderzoeksjournalist Hugo Logtenberg vroeg zich af hoe Van Gaal het onhaalbare realiseerde. Hij schreef De Hand van Van Gaal . Vanavond komt Logtenberg praten over zijn boek.
Kysia Hekster 31 mei
De Russische journalist Arkadi Babtsjenko, die gisteren volgens de politie was doodgeschoten in Kiev, blijkt nog in leven te zijn. Om huurmoordenaars te pakken die hem van het leven wilde beroven, zette hij zijn dood samen met de Oekraïense geheime dienst in scène. Volgens de politie werd hij bij zijn appartement meerdere malen in zijn rug geschoten en overleed later aan zijn verwondingen. Babtsjenko verontschuldigde zich vanmiddag in een persconferentie tegenover zijn dierbaren. We praten er vanavond over met Ruslandkenner Kysia Hekster .
Hele uitzending terugkijken? Klik hier
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.