Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Vrijdag bij Pauw

  •  
24-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
25 mei 2018
Hans Klok 25 mei
Donderdagavond liet hij voor miljoenen kijkers de finalisten van Germany's Next Topmodel én presentatrice Heidi Klum nog door de studio zweven, morgen staat hij in een knus Brabants theater met zijn show. Over de contrasten in zijn carrière, zijn emigratieplannen, zijn Nederlandse afscheidstournee en hoe je geheim houdt dat acht finalisten van de grootste Duitse modellenwedstrijd in IJmuiden een truc oefenen, praat Hans Klok  bij Pauw .
Sierd en Farid 25 mei
Sierd de Vos geeft commentaar bij de finale van de Champions League. Hoe bereidt je je als commentator voor op zo’n wedstrijd en wat kunnen we verwachten? Wint Real Madrid voor de derde keer op rij of wordt het toch de avond van Mo Salah? Op dat laatste scenario hoopt Farid Azarkan . Hij is fan van ‘the Egyptian king’ en legt uit waarom.
Stef Blok 25 mei
Nederland stelt Rusland aansprakelijk voor het neerhalen van vlucht MH17 op 17 juli 2014. Donderdag publiceerde het Joint Investigations Team (JIT) de tussentijdse conclusies uit hun onderzoek. De buk-raket waarmee het toestel uit de lucht werd geschoten is volgens het onderzoeksteam afkomstig van het Russisch leger. Het kabinet hoopt de medewerking van Rusland af te dwingen. We praten erover met minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok . Ruslandkenner  Kysia Hekster vertelt hoe Rusland naar de kwestie kijkt.
Kysia Hekster 25 mei
Nederland stelt Rusland aansprakelijk voor het neerhalen van vlucht MH17 op 17 juli 2014. Donderdag publiceerde het Joint Investigations Team (JIT) de tussentijdse conclusies uit hun onderzoek. De buk-raket waarmee het toestel uit de lucht werd geschoten is volgens het onderzoeksteam afkomstig van het Russisch leger. Het kabinet hoopt de medewerking van Rusland af te dwingen. We praten erover met minister van Buitenlandse Zaken,  Stef Blok . Ruslandkenner  Kysia Hekster vertelt hoe Rusland naar de kwestie kijkt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.