Weer terug op maandag 15 april op NPO 1

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Hij werkte er 3,5 jaar aan, maar nu is het er: de nieuwe roman van Thierry Baudet: 'Van elk waarheen bevrijd'. Een verhaal waarin Baudet in de huid is gekropen van cellist Philippe Gautier, een babyboomer die is opgegroeid in de jaren 60 en vanuit het hedendaagse Parijs nadenkt over de idealen van zijn generatie en dilemma's zoals ouder worden. Een verhaal over muziek, kunst, de erfenis van de Tweede Wereldoorlog en hulpeloze verliefdheid. Woensdag vertelt Baudet bij Pauw over zijn gloednieuwe roman.


Zeven BN'ers gaan in het tv-programma BN'ers in Therapie sessies volgen met psychiater Esther van Fenema. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 75 procent van de jongeren overweegt een bezoek te brengen aan een psycholoog, maar een deel niet gaat vanwege het taboe dat erop heerst. Dat taboe moet worden doorbroken en één van de BN'ers die dat wil doen is Patty Brard. Ze vertelt er woensdag alles over bij Pauw.


 

Gaat Nederland nu wel of niet de IS-kinderen terughalen? Minister Grapperhaus zaaide dinsdag verwarring met de opmerking dat het kabinet onderzoekt of de kinderen uit de vluchtelingenkampen in Koerdisch gebied gehaald kunnen worden. Maar premier Rutte corrigeerde Grapperhaus vandaag en zei dat het kabinetsbeleid ongewijzigd blijft. De Nederlandse regering worstelt duidelijk met het lot van de Nederlandse kinderen uit het kalifaat. We bespreken het met politiek verslaggever van de NOS, Xander van der Wulp


 


 

Klik hier voor ons laatste nieuws!

Hele uitzending terugkijken? Klik hier!

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Uitzending

Ed Nijpels, Femke Halsema, Margriet van der Linden en Waylon...

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Martijn Koning, Rob de Nijs, Leon Verdonschot, Hans van der Togt, Lydia Waal, Marina Barink, Johan Roodenrijs...