Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Woensdag bij Pauw

  •  
16-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
16 mei
Thierry Baudet 16 mei
Hij werkte er 3,5 jaar aan, maar nu is het er: de nieuwe roman van  Thierry Baudet : 'Van elk waarheen bevrijd'. Een verhaal waarin Baudet in de huid is gekropen van cellist Philippe Gautier, een babyboomer die is opgegroeid in de jaren 60 en vanuit het hedendaagse Parijs nadenkt over de idealen van zijn generatie en dilemma's zoals ouder worden. Een verhaal over muziek, kunst, de erfenis van de Tweede Wereldoorlog en hulpeloze verliefdheid. Woensdag vertelt Baudet bij Pauw over zijn gloednieuwe roman.
Patty Brard 16 mei
Zeven BN'ers gaan in het tv-programma BN'ers in Therapie  sessies volgen met psychiater  Esther van Fenema. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 75 procent van de jongeren overweegt een bezoek te brengen aan een psycholoog, maar een deel niet gaat vanwege het taboe dat erop heerst. Dat taboe moet worden doorbroken en één van de BN'ers die dat wil doen is   Patty Brard . Ze vertelt er woensdag alles over bij Pauw .
Xander vd Wulp 16 mei
Gaat Nederland nu wel of niet de IS-kinderen terughalen? Minister Grapperhaus zaaide dinsdag verwarring met de opmerking dat het kabinet onderzoekt of de kinderen uit de vluchtelingenkampen in Koerdisch gebied gehaald kunnen worden. Maar premier Rutte corrigeerde Grapperhaus vandaag en zei dat het kabinetsbeleid ongewijzigd blijft. De Nederlandse regering worstelt duidelijk met het lot van de Nederlandse kinderen uit het kalifaat. We bespreken het met politiek verslaggever van de NOS, Xander van der Wulp
Benedicte Ficq 16 mei
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.