Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
29-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
30 april
Mick van Wely en Thomas Dekker
Het is een van de grootste bankroven uit de Nederlandse geschiedenis. Begin maart werd er ingebroken bij een Rabobank in Brabant, waarbij zo’n 300 kluizen werden gekraakt. De buit: miljoenen aan cash geld, sieraden en juwelen. De politie arresteerde vanochtend twee beveiligers van de bank, die verdacht worden van medeplichtigheid. Misdaadjournalist Mick van Wely ging maandag mee met de politie en heeft het laatste nieuws over de kluisjesroof.
Thomas Dekker 30 april
Lukt het Tom Dumoulin om opnieuw de ronde van Italië te winnen? Aanstaande vrijdag gaat de Giro van start op een ongebruikelijke plek: Jeruzalem. Thomas Dekker reist voor het AD drie weken mee met het peloton om verslag te doen. Dekker vertelt bij ons over z’n verwachtingen, de beschuldigingen tegen Froome en de kansen van Dumoulin.
Javier Guzman gaat op tour met jong talent
Waarom zou je je al artiest beperken tot het hoofdpodium van het theater? Je kunt ook optreden áchter de coulissen: in de foyer, de laad- en losruimte, de kleedkamers en in de bar – vindt Javier Guzman . Hij neemt veelbelovend cabarettalent mee het theater in in The Backstage Comedy Tour. Aan tafel bij Jeroen vertelt Javier samen met jonge cabaretiers Victor Luis van Es en Nabil Aoulad Ayad  erover.
Tim Oliehoek 30 april
InAir is een speciaal filmfestival voor de mooiste dronefims. Regisseur Tim Oliehoek is juryvoorzitter en laat de nominaties zien.
Remco Breuker 30 april
Hoogleraar Korea Studies  Remco Breuker  schuift aan om te praten over de euforische reacties op de ontmoeting tussen de leiders van Noord- en Zuid-Korea. Kim Jong-un en Moon Jae-in beloven vrede te sluiten, maar hoeveel is hun handdruk waard? 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.