Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Maandag bij Pauw

  •  
16-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
16 april
Plaat André Hazes
André Hazes Jr. doet de naam van zijn reallifesoap ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ eer aan!  Want de komende tijd kunnen we echt niet om de zanger heen. Momenteel schittert hij avond aan avond in Holland Zingt Hazes, is hij bezig met maar liefst drie TV programma’s en komt hij met een nieuw album en een nieuwe reeks Ahoy concerten. Privé loopt alles ook door en moet hij al dat werk zien te combineren met zijn vaderschap en dat is af en toe best lastig. Ook is hij na een conflict van twee jaar, met dank aan vriendin Monique, herenigd met zijn moeder Rachel. Maandag is hij bij ons te gast!
Plaat Wende Snijders
Zondagavond tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival won Wende Snijders de  Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen. ‘Voor Alles’ heet het lied, dat is geschreven door schrijver Joost Zwagerman. Ze vertelt erover bij  Pauw
Internettrollen
Dit weekend stond een groot artikel in de Volkskrant over Dotan en zijn nepfans op sociale media. De nepaccounts, de zogenoemde trollen, hebben ervoor gezorgd dat de zanger telkens positief naar voren kwam en het leek alsof hij veel volgers had. In feite was dit schijn. Maar is hij de enige die dit doet of zijn er meer bekende mensen die nepaccounts aanmaken en betalen om zoveel mogelijk volgers te krijgen? Techjournalist Thomas Boeschoten en verslaggever van de Volkskrant Mark Misérus zijn maandag te gast en schetsen ons een breder beeld van de neppe accounts op social media. 
Syrie 16 april 2018
Maandag schuiven oud-commandant der strijdkrachten Peter van Uhm , Tweede Kamerlid Sadet Karabulut en programmamaker Sinan Can aan om te praten over de bombardementen op Syrie. De Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben zaterdagochtend doelen in Syrië bestookt. Sadet Karabulut verbaast zich over de positieve reactie van het kabinet en heeft hierover een debat aangevraagd in de Tweede Kamer. Van Uhm noemt het een geslaagde militaire actie en Sinan Can denkt dat Assad op geen enkele manier onder de indruk is van deze strafexpeditie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.