Elke werkdag om 23:00 uur op NPO 1

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Het Nederlands Elftal speelde tegen Engeland de eerste oefenwedstrijd onder Ronald Koeman. De nieuwe bondscoach heeft het elftal flink opgeschoond. Hoe dat uitpakt, bespreken we met Ronald Giphart en Kluun, schrijvers van het boek ‘Het Eeuwige Gezeik’ over conflicten en drama’s bij Oranje. Zij voorspellen dat ‘we’ in 2022 wereldkampioen worden.


Astrid Holleeder werd vrijdagmiddag opnieuw verhoord door de verdediging van haar broer in de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp. Willem Holleeder kon zich af en toe niet inhouden en begon erdoorheen te praten. "Ze stapelt leugen op leugen. Ze liegt, ze pleegt hier meineed", zei hij. De zitting eindigde emotioneel, met Astrid die een brief van haar moeder aan de EBI voorlas, met het dwingende verzoek haar zoon niet vrij te laten. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman praat ons bij over dag 12 van het Holleeder-proces.


De halve familie van Houssein vertrok naar het Kalifaat om zich aan te sluiten bij IS. Samen met documentairemaker Sinan Can gaat hij terug naar Syrië om ze te zoeken. Het resultaat is te zien op NPO 2, genaamd ‘De verloren kinderen van het Kalifaat’. We praten erover met Sinan Can en Houssein.


De medaillewinnaars van de Olympische en Paralympische Winterspelen zijn gehuldigd en gingen op de borrel bij koning Willem-Alexander en koningin Maxima. Paralympisch snowboardkoppel Chris Vos (zilver) en Lisa Bunschoten (zilver, brons) vertellen samen met Olympisch kampioen Kjeld Nuis (2x goud) over deze bijzondere dag.

Klik hier voor ons laatste nieuws!

Zie hier de hele uitzending

- Advertentie -

Recent in: MEDIA

Vrijdag bij Pauw

Vrijdag bij Pauw

Gasten

Wilma Borgman, Jeanette Morang, Merel Westrik, Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks...

Donderdag bij Pauw

Donderdag bij Pauw

Uitzending

Tuur Elzinga, Atilay Uslu, Tineke Schouten & Aafke Romeijn en Nielson....

Woensdag bij Pauw

Woensdag bij Pauw

Uitzending

Marijn Schrijver, John Jorritsma, Wouter Laumans, Iris de Munnik, Marvin de Vos, Kim Gringhuis, Suzanne Mensen, Edith Dohmen, Tatjana Almuli, Mayra de Wilde...

Dinsdag bij Pauw

Dinsdag bij Pauw

Uitzending

Hélène Hendriks, Anouk Hoogendijk, Lisa Westerveld, Peer van der Helm, Paul Weustink en Johan Derksen...

Maandag bij Pauw

Maandag bij Pauw

Uitzending

Bas van Hout, Lilianne Ploumen, Houssein, Kees en Danny Vera...