Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Dinsdag bij Pauw

  •  
20-03-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
20maart
Vanavond staat Pauw in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen!
Gemeenteraadsuitzending BN'ers
We blikken terug op het verkiezingsdebat van de NOS (dinsdag 20.30 uur NPO 1) en de verkiezingscampagne met Marianne Thieme (PvdD), Henk Krol (50Plus) en journalisten Rutger Castricum en Emilie van Outeren .

Liefde voor de regio

Lex Uiting en Hay Wilders
Kandidaat-raadslid namens het CDA Hay Wilders en presentator Lex Uiting over Venlo.

Richard de Mos 20 maart
Richard de Mos maakt kans om met zijn lokale Groep de Mos de grootste te worden in Den Haag.
Lenie 't Hart en Annemiek Noordegraaf 20 maart
Zeehondenmoeder Lenie ’t Hart en kandidaat-raadslid Annemiek Noordegraaf over de communistische beweging in noordoost Groningen. 
Burgemeester Wil Houben van Voerendaal
Maandagochtend 26 februari om 09:30 uur overkomt burgemeester Wil Houben wat je liever niet wil overkomen. Het was een druilerige, winterse ochtend en in zijn zwarte bolide naderde hij het bekende kruispunt in Voerendaal. Ineens ziet Houben van links een man met een bivakmuts en een pistool op hem gericht. Wil bedenkt zich geen moment en trapt het gas heel ver in. Hoe kan het zo ver komen dat iemand bedenkt de burgemeester van Voerendaal om te leggen? Een heftige gebeurtenis met een grote impact op de gemeente.
Opvallende lokale politici
We kijken naar de opmerkelijke paradijsvogels uit de lokale politiek. Zo praten we met een 19-jarige die op de lijst van 50Plus staat, met een broer en een zus die Lelystad aantrekkelijk willen maken voor jongeren, met het opmerkelijk koppel uit Delft die overal tegen stemmen, met iemand die in totaal 44 jaar raadslid is in de gemeente Loon op Zand, met een Bredase lijsttrekker die twee veroordelingen op zijn naam heeft staan en met iemand die zich afsplitste van de PvdA om de MinimaPartij in Almelo te beginnen.
The KIK huisband 20 maart
En onze huisband is The KIK !
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.