Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Tien jaar geleden: Pauw & Witteman rooftop concert van Bertolf

  •  
30-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
134 keer bekeken
  •  
bertolf rooftop concert
Tien jaar geleden vond het rooftop concert plaats van Bertolf ter ere van The Beatles. Op verzoek van de Pauw & Witteman-redactie speelde de band een aantal Beatle-klassiekers op het dak van de studio in de Amsterdamse Plantagebuurt. 
Dit concert werd op 9 september 2009 's middags opgenomen op het dak van de studio, analoog aan het befaamde  rooftop concert van The Beatles  dat 50 jaar geleden plaatsvond in Londen op 30 januari 1969.
In Amsterdam werden de straten afgezet en de voltallige redactie, buurtbewoners en omstanders stonden buiten mee te dansen op de muziek. Het hele evenement werd geregistreerd en direct na de reguliere uitzending van  Pauw & Witteman  uitgezonden op tv:
In de uitzending voorafgaand aan dit concert vertelde zanger Bertolf Lentink over The Beatles en over het rooftopconcert:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.