Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Thierry Baudet biedt buurvrouw bloemetje aan

  •  
11-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
baudet
Er is gif onder de voordeur heen gespoten van Thierry Baudet, aldus de Forum van Democratie-voorman. De politie doet hier momenteel onderzoek naar. Vorige week werd het huis van Baudet ook al besmeurd door activisten. Om de consternatie wat te verzachten, bood Baudet zijn buurvrouw vandaag een bloemetje aan.
Vorige week donderdag bekladden activisten van het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front de voordeur van het Amsterdamse thuisadres van Baudet met roze verf. Ze lieten het anarchistisch teken en het vrouwensymbool achter. Het goedje waarmee de deur vanochtend is besmeurd, is volgens  de Telegraaf 'een stinkende substantie'. Baudet waardeert de ' de professionele wijze waarop de Amsterdamse politie de zaak voortvarend heeft opgepakt'.
baudet bloemetje

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.