Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Spiegelvragen: Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen

  •  
19-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
spiegelvragen xander en vincent
In de rubriek Spiegelvragen nemen onze gasten direct na de uitzending plaats bij de visagiste om afgeschminkt te worden, maar ook om antwoord op jouw vragen te geven. In de veertiende editie van dit seizoen nemen Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen plaats voor de make-up-spiegel van visagiste Aeola Relouw!
Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen schoven bij Jeroen aan om de balans op te maken van het politiek jaar. Ze bespraken de kanshebbers voor de titel ‘Politicus van het Jaar’ en namen de hoogtepunten door.
Na de uitzending nemen ze samen plaats voor onze spiegel en vertellen ze wie in de Tweede Kamer een groot acteur zou kunnen zijn en of ze vloggen een journalistieke vertelvorm vinden. Ook vroegen ze voorbijganger Jandino Asporaat wie zijn grote voorbeeld is?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.