Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Spiegelvragen: Wibi Soerjadi en Johnny de Mol

  •  
30-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Johnny en Wibi
In de rubriek Spiegelvragen nemen onze gasten direct na de uitzending plaats bij de visagiste om afgeschminkt te worden, maar vooral om jouw vragen te beantwoorden. In de achtste editie van dit seizoen nemen Wibi Soerjadi en Johnny de Mol plaats voor de make-up spiegel van visagiste Miranda Dunnewind!
Wibi Soerjadi zat bij Jeroen aan tafel als Queen-fan naar aanleiding van de nieuwe Queen film 'Bohemian Rhapsody'. En  Johnny de Mol kwam vertellen over de terugkeer van zijn programma 'Waar Is De Mol'. Waarvan vanavond de eerste aflevering wordt uitgezonden om 20.30 uur op SBS6.
In Spiegelvragen vertellen ze met wie ze nog een keer willen samenwerken en of geld gelukkig maakt. Ook vertelt de net getrouwde Johnny de Mol waarom hij zijn trouwring momenteel niet om heeft.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.